Var aslında iş arkadaşım scooteriyle düştü ve bıraktı motor işini. ilginç olan onun motoru ben satın aldım ve motora başlamam onun sayesinde oldu.
Var aslında iş arkadaşım scooteriyle düştü ve bıraktı motor işini. ilginç olan onun motoru ben satın aldım ve motora başlamam onun sayesinde oldu.
Kaza yapıp bırakmak kazayla motosiklet arasında yanlış bir psikolojik bağ kurmaktan oluyor. Uçak kazasından sağ kurtulanlar da genelde bir daha uçağa binmemeye çalışırlar Ama konu kaza yaptıktan ya da gördükten sonra bırakanlar değil. Hiç zevk almayanlar. Yok değil, var, tanıdıklarım arasında da var. Bunlar arasında dandik bir motor alıp "bunun derdiyle uğraşamam" diye satanlar da var, yeterince konforlu değil düşüncesiyle vazgeçenler de var. Şahsen ben de "bunun derdiyle uğraşamam" dedim ve dandik motordan vazgeçip motorumu değiştirdim
Biz daha görmedik.
Korkudan tir tir titreyeni bile sonradan gene binmek istedi.
Yani bir yiyen, bir de yemeyen pişman.
Slmlr
Brkn
iki teker aşkı bambaşka bir tutku girişi var çıkışı yok
Bende farklı yönünden yaklaşayım motosikletlerde çok etkili bu konuda. Markayı kötülemek değil amacım başta belirteyim. Çok yakın arkadaşımda kanuni windy s vardı oturuş pozisyonu titreşimi derken öyle soğudu ki motordan tam o sırada ben ybr mi aldım çocuk benim motosiklete ilk binişinde karar verdi ve windy i satıp ertesi hafta ybr aldık.Windy kullanırken apaçi takılan bu arkadaşım ybryle adeta değişti hemen mont dizlik kask aldık şu an hiçbiri olmadan yola çıkmıyor.
Motosiklete binmek değilde, daha çok giyinip soyunmak beni sıkıyor. Hepsi gerekli alet edevatlar ama beni sıkıyor. Heleki kışın
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
motosiklet tutku işi, benim gözümde karşı cinsten pek farkı yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)