arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.bizler motorsiklet kullanmayı seviyoruz ama üstüne binipte kullanan,bundan zevk alamayan yada bir süre sonra beni sarmadı diyen bir kitle var mı? görüşlerinizi bekliyorum.
arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.bizler motorsiklet kullanmayı seviyoruz ama üstüne binipte kullanan,bundan zevk alamayan yada bir süre sonra beni sarmadı diyen bir kitle var mı? görüşlerinizi bekliyorum.
Motosiklet kullanmayı bırakanlar veya motosiklet hevesi kaçanların çoğu (bence) Motosikletle kaza yaptıktan sonra veya çok kötü bir motor kazası gördükten sonra bırakıyolar motoru.
2 tekerden zevk alamayana 4 teker .....
Vardir elbet ama burada yoktur
Neyi nerede arayacagini bilmek lazim.!
tomass arkadaşım.zaten burda var mı diye sormuyorum.tanıdığınız kişiler var mı diyorum.konuya limon sıkmayalım
"arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.bizler motorsiklet kullanmayı seviyoruz ama üstüne binipte kullanan,bundan zevk alamayan yada bir süre sonra beni sarmadı diyen bir kitle var mı? görüşlerinizi bekliyorum."
bu cümlede "tanıdığınız kimse var mı" yı gösterirsen, söz söylicem...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Toto bi kere seleyi öptümü iş bitti demektir.
Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)
arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.bizler motorsiklet kullanmayı seviyoruz ama bir türlü motorsiklet degil de ' MOTOSİKLET ' diye yazıldıgını/okundugunu bilmiyoruz. halen daha ogrenemıyoruz.. bilmemek degıl ogrenmemek ayıp demısler. biz bilmiyoruz ustune ogrenmıyoruz da. eşşegiz eşşek.
-- valla ben 2 tekerden aldıgım zevki 4 tekerden alamıyorum. hee versinler altıma bi bmw, mercedes ne biliyim hiç yoksa ford falan, bak gör nasıl zevk alıyorum ben 2 tekeri severim ama gönlümde 4 tekerin yeri de ayrıdır. 2 teker hastası degılım fakat, bi r6 veya r1 türevi gectıgı zaman, dünya durur gözümde ve kulagımda
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Adamın dayısı kaza yapmış vefat etmiş. Motora binmiyor. Sanki ecel yürürken gelmeyecek!
durmazzz kardeşim bizim bi komşumuz vardı bütün kaburgaları kırıldı kafatası çatladı töbe dedi korktu kaza yapınca sürmedi
komşumuzun başına öle bi olay geldi öle olduda bıraktı ama çok hızlı gidiyodu bide kask nede takmıyodu
benden tavsiye motorunuz ne olursa olsun azami hız sınırını geçmeyin , kaskınızı eldiveninizi dizliği dirsekliğinizi ne takın tamam motor hız tutkunları için biraz ama yavaş gitmenizde fayda vardır diyorum ben .
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir.
Ehliyet: A2 (01.10.2015)
Motosiklet: 125 Mh Drift
Bu işler tutku işidir . İnsan önce heveslenip aldıktan sonrada vaz geçebilir. Tabi bu kişilere iki teker tutkunu diyemeyiz...
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
henüz motosikletim olmadı ama mesela bende de şöyle bir şüphe var.Arkadaşımın ybr sini sürerken acaba çokmu barzo duruyorum kaskta yok kafamda zaten altımda ufak kaldı neyse aldığım zaman kask alıcam tanımaz kimse gibi bi ibare var kafamda ilginçtir.
not:Kasksız sürüşten kastım trafiğe kapalı otopark
Bırakmak olmasada benim tanıdığım var. Sattığı motorunda 2 kişi öldü ve racing i bıraktı şimdi Peugeot geopolis 400 ü var ben daha önce niye scooter almamışım diyor
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
Kuzenim Soğudu Kuryelik İşinden Uzak durunuz Motosiklet Sevdalısı iseniz ben yapmıyorum şuan işsizim çünkü hobi mesleğe dönünce uzaklaşıyorsunuz
__YaRaSa__
2 teker 1885 yılında icat edildi.yaklaşık 130 senedir insanoğlu bu melede biniyor ve her geçen sene kullananların sayısı artıyor.belliki insanda bir haz,heyecean bağımllık yapıyor.benm bildiğim eğitimini alacaksın,güvenilği elden bırakmayacaksın,sonrasını Allah bilir.olacak olduktan sonra 4 tekerde de oluyor,10 tekerde de.ne kadar yaşadığın deil,nasl yaşadığın önemli.
Son 2 senedir hiç istemiyordu canım zorla biniyordum sanırım sıkılmamdan.Bu aralar zorla binmeye çalışıyorum michelin lastik seti aldım bakalım ne olacak
HONDA
valla şöyle söyleyeyim, 1 milyon lira param olsa, 999 bin lirasıyla motosiklet alırım geri kalanıyla geçinirim
hastamıyım neyim
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
Burda olmasada var. :D Ya kaza yapıyolar ya da yakınlarından biri yapıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)