31 Mart 2013 Pazar Nereye gitmeli ? Ne yapmalı ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ege bölgesinde denizli-manisa-muğla-izmir çevresi bodrum kızılağaçda Türkiye Enduro şampiyonası 1.etap var. (istanbul için bilmiyorum ama bahsi geçmişken duyurayım dedim)
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
-
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Bu hafta sonu için havadurumu otoriteleri 20 C üzerinde sıcaklık öngüruyor.
Bu yılın en sıcak günü ve pazar gününe denk geliyor.
Sezonu açmayanlar yada tekrar açmak isteyenler için önerilerinizi bekliyorum.
Minumum 100 km gidişli bir rota istiyorum.
Şile-ağva garipçe gibi rotalar olmasın istiyorum.
Yalova, sapanca, iznik, karamürsel gibi rotalar olabilir.
Yanıma 1-2 arkadaş olursa da iyi olur.
Size eşlik etmekten büyük mutluluk duyarım. Anadolu yakasında Libadiye de ikamet ediyorum.
“Don't cry because it's over, smile because it happened.”
Dr. Seuss
-
en güzeli iznik gölü kenarına çekin motoru bi çay için aldığınız keyif i de bizimle paylaşın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
ihakanvardal adlı üyeden alıntı
Size eşlik etmekten büyük mutluluk duyarım. Anadolu yakasında Libadiye de ikamet ediyorum.
Teşekkürederim. Birlikte yolculuk eminim güzel olacak. Kafanızda bir rota varmı ?
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
Valla şile-ağva-kandıra yolunu önerirdim ama siz istemiyorsunuz. Sizin aklınızda bir yer varsa onun üzerinde konuşalım
Dr. Seuss
-
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
O güzergah aslında güzel.
Fakat bu pazar o yol ana baba gunu olur diye düşünüyorum.
Çadırcılar kampçılar yazlıkcılar herkes pusu atmış guneşi beklıyor.
Bu nedenle alternatif rota arayışına girdim.
İstanbul içi keyif alınacak yollar arasında;
-Rumeli Feneri / Garipçe Köyü
-Anadolu Kavağı
-Riva
-Şile/Ağva Yolu
Bu güzergahların dışına çıkmadım o yüzden bişe diyemiyorum hocam.
Dr. Seuss
-
Biz iki kişi, Beykoz'dan girip Riva'dan çıkıcaz. Ordan ver elini Şile-Ağva-Kerpe-Kandıra...
-
-
-
abii arkcı kabul ediyomusun? bi bolu yada kocaeli kartepe falan yapalım sucuk ekmek yeriz?
Kartepe'ye git abi yeşil alan bol aynı günde 4 mevsim yaşarsın deyişiklik olur giderken sonbahar, kış gelirken ilkbahar, yaz
-
benden bi tavsiye istanbulun içinde gez hiç görmediğin semtlere git. git kaybol istanbulun içinde. çok zevkli oluyor.bura nere ne tarafa gitcem şimdi diye korku bile sarıyo bazen.macera istanbulun içinde.sağda solda arama.
-
alikan adlı üyeden alıntı
abii arkcı kabul ediyomusun? bi bolu yada kocaeli kartepe falan yapalım sucuk ekmek yeriz?
Kartepe'ye git abi yeşil alan bol aynı günde 4 mevsim yaşarsın deyişiklik olur giderken sonbahar, kış gelirken ilkbahar, yaz
Artçı kabul edemıyorum kusura bakma. Oneri için teşekkur ederim.
çelikatlı adlı üyeden alıntı
benden bi tavsiye istanbulun içinde gez hiç görmediğin semtlere git. git kaybol istanbulun içinde. çok zevkli oluyor.bura nere ne tarafa gitcem şimdi diye korku bile sarıyo bazen.macera istanbulun içinde.sağda solda arama.
Bu dediğini kaçkez yaptığımı hatırlamıyorum bile. Zaten pek biyerde kalmadı görmediğim.
Altımdaki motorda şehir içine uygun değil. Gezmek isterken yoğun trafiğe denk gelirim yorar.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
ozaman yeşil tabelayı takip et ankara yazanı.
-
-
Bana çok uzaksınız bu tarafta (Diyarbakır) olsaydınız her tarafa eşlik edebilirdim.
-
yarın GARAJ ekibi olarak şileye ipek abalanın yerine ailece gidiyoruz otarafı tavsiye ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)