Motor cbf150. işe önce kontaktan başlıyorlar, sonra gidon kilidi. gaz verince gürültü olmasın diye de çıkışa kadar eliyle götürüyor.
bir yorum: bunların ellerini kesmedikçe düzelmek mümkün değil.
Motor cbf150. işe önce kontaktan başlıyorlar, sonra gidon kilidi. gaz verince gürültü olmasın diye de çıkışa kadar eliyle götürüyor.
bir yorum: bunların ellerini kesmedikçe düzelmek mümkün değil.
yav bunları bağlıcan arabanın arkasına ibreti alem olsun diye 81 ili gezdiricen baktın ölmüyorlar ankaranın göbeğinde hiç uyuşturmadan bağırsaklarını çıkarıp ellerine vericen .................
çaldığı motosikletin zinciriyle döveceksin bunları.
milletin ne emekler verip aldıkları araçlarını nasıl çalıp rahat uyuyabiliyorlar
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Bu hırhızların tam korumalı kıyafet alacak paraları varsa...
Sırf zarar verip atmak için çalıyorlar..
Muhtemelen sabıka listeleri de uzundur..
Motoru çalınan vatandaş eminim motoru dışarı parkettiği için polisten fırça bile yemiştir.
Bir tanıdığıma da çıkışmışlardı; niye bahçesine parkediyormuş? Hırsızlığa teşvik oluyormuş!
Size tavsiyem; motoru yatak odanıza parkedin..
Hırsız gelirse öldürebilirsiniz o zaman.. (motorun namusuna kasıt olduğundan meşru-müdaafa sayılıyor.
Yok sokakta yakalayıp ver odunu ver odunu derseniz o zaman siz haksızsınız; hırsız haklı..
Yakalansalar 3-5 ay yatar çıkarlar, o da en fazla.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Ya bu direksiyon kilidini kırmak bu kadar kolay mı? Bacağıyla ittirerek kırıyor...
Cbf'in direksiyon kilidili kırmak hiç de kolay değil. Ben anahtarımı kaybettiğimde denemiştim. Ben kıramayınca sanayiden iki usta bulup çağırmıştım ama o çocuklar da kıramadı. En son anahtar takımı getirip kilidi sökmüştük.
Fark ettiyseniz videodaki adam ileri geri direksiyonu itip bir şekilde kilidi kırmış. Adamlar işin taktiğini biliyorlar ama yine de bayağı uğraşıyorlar.
Sen kendi malına kıyamamışsındır. O herif gavur malı muamelesi yaptığından kilit dayanamıyor.
Kilidi kırılmayacak kadar sağlam bir motosiklet neredeyse yok. 2 kişi her kilidi kırabilir. (dreksiyon kilidi )
Motorlarınızı sağlam zincirle şaşi den sağlam bir yere bağlamak en sağlıklısı.
Bu konuda en iyilerden birisi kriyptonte tir.
http://www.kryptonitelock.com/Pages/ProductDetails.aspx?cat=MotorcycleSecurity&mod=By% 20Category
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
sokağın iki ucundan pitbull, doberman, dogo, preso gibi cengaverleri salcaksın bu şerefsizlerin üstüne.. 10sn'yede düz duvara tırmanma diye değişecek videonun adı
Ninja
Şunu şunu yaparsan motorunu çalamazlar dediğiniz öneriniz varmı ? Çelik halat veya çelik zincir iyi bir yöntemmi acaba ?
alarmlı disk kilidi , alarm(kendinden pilli ve kolay çıkarılamayacak biyere montajlı) ve Parmak kalınlığında zincir(halat değil) asma kilit ile kilitlenirse bir miktar caydırıcı olabilir.
Sen şeytana uyup çalsan, cahillik etsen 25 yıl hapis yersin. Adam meslek haline getirmiş, bilinçli halde çalıyor. 5 ay yatıp çıkıyor.
Devlet de şöyle bir inanış var. Bu adamlara dışarda ihtiyacımız var. Çünkü onlar olmazsa, kolluk kuvvetlerine ihtiyaç olmaz. Hırsızlık, gasp, cinayet olmazsa nerden ekmek yenecek ... !!!
Bu benim düşüncem, Ben bu hırsızı yakalasam anadan doğma soyar, Merzifonun en azgın eşeği ile aynı ağıra kapatırım. (Amasya için)
İstanbul da eşek zor olduğundan mecbur eşeğin görevini biz yerine getirecez.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
iş üstünde yakalayacaksın bunları ,tutacan 2 kişi yatıracan motorun arka tekerinin altına denk getirecen suratını,sehpayada alacan motoru takacan vitese açacan gazı artık lastiğin ne markaysa pirelli,michelin,metzeller vs.suratında çıkaracan izini ömür boyu taşıyacak şerefsizler!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)