6 bin tl yada 7 bin tl şahsen ben o motora vermezdim..
6 bin tl yada 7 bin tl şahsen ben o motora vermezdim..
Ben motoru yakindan inceleme firsati buldum yzf nin kopyasi bu makina ben kirmizisini inceledim durus guzel tip guzel caki gibi duruyor motor ama bana parca kalitesi cok iyi gelmedi orta seviyenin altinda gibi ,250 cc icin 19 bg dusuk bi rakam cok bir sey beklememek lazim hiz ve guc olarak hava sogutmali olmasi eger muhendislikte problem yoksa sikinti yaratmaz die dusunuyorum grenajlar engellermi o konuda bilgim yok bu motor alinirmi diye sorulursa da
1-benim motorumun tipi olsun dikkat ceksin
2-cok guce ve kaliteye gerek yok
3-fiyati uygun olsun
denirse belki alinabilir ama ne kadar randimanli bir motor kullanildikca gorucez
SU CİNLİLER ARTİK KOPYAYİ BİRAKSİN ama yaa abi kendine ozgu bi tasarim yap onun bunun kopyasini yapma artik yaaa
çinliler genel olarak yazıyorum bir markayı baz almıyorum ellerindeki mevcut eski motor teknolojisini çekici cazibeli çoğu zaman meşhur bir markanın modelinin replika görünüşü ile kamufle etmeye çalışıyorlar.. sizin dediğiniz gibi özgün tasarım yapsalar bu sefer insanlar motorda kullanılan motor teknolojisini ön plana alıcak.. şu anda türkiyede satılan çoğu çin malı motor görüntü ve albeniden satıyor alanlar için motor teknolojisi ikinci planda kalıyor.. zaten motor teknolojisini ön planda tutanlar kore japon italyan v.b markalara yöneliyor..
bu ülkeler çünkü motor teknolojilerini hem üretip hemde geliştiriyorlar.. misal kore şu anda araba ağır vasıta ve motorsiklet motorları üretme araştırma ve geliştirme alanında dünyada alman ve japonlardan sonra üçüncü lider ülke.. mercedes bile korelilerle ortak motor argesi yapıyor..
yuki için kafasında soru işareti olanlar için yaklaşık 1 yıldır yuki kullanıyorum, motosıkletım avatarda gorunen motosıklettır. Yuki olarak firma sağlam ve köklü bir firma ki sadece motosikler üretmekle kalmayıp yıllardan beri dikiş makinası, atv , tarım makınaları, iş makınaları, forklıft, yedek parça üretimi yapan oldukça buyuk bir firma
bende bu motoru araştırıyorum açıkçası içimden geçen megelli 250r ama plakasız fiyat 8,550 bu motorla arada ciddi fark var maddi olrak sormak istedigim şu ne yakıyo motor
Hocam tipsiz olsun honda olsun , yamaha olsun.. Hatta kuba olsun ama allah etmeye bi kaza yapsanız heralde parça sıkıntıyaşarsınız ki bu motorlarla kaza kaçınılmaz...
Valla 20 tl ye 100 km den çok fazla yol yapıyorum hemde hiçte sakin kullanmadan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)