hayabusa kullanan arkadaşlar bu mümkünmü acaba
kalkışta hayabusayı geçen araba olurmu
http://www.youtube.com/watch?v=LTm8alJ4bFM
hayabusa kullanan arkadaşlar bu mümkünmü acaba
kalkışta hayabusayı geçen araba olurmu
http://www.youtube.com/watch?v=LTm8alJ4bFM
Neden OLMasın ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
benim bildiğim en hızlı kalkış yapan makine hayabusadır ne araba ne başka bişey yetişemez biliyordum yanılmışım....
Çok uzağa gitmişsin ankara otobanında vardı böyle bir video.Paylaşım yasak diye atamıyorum.
HONDA
nissan kullanmıs biri olarak güzel araba diyebilirim hatta evde maketi bilem var
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
[COLOR="#FF0000"][B]HAKARET...[/B][/COLOR] Akıldan yoksun olan zavallıların , üretecek söz bulamadıklarında kullandıkları son çaredir.
vidyonun bazı yerleri bana pek inandırıcı gelmedi. adam 300 küsürle giderken etrafa bakınca sanki 140 la gidiyormuş gibi
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Hayabusa çok güzel lakin...
Nisaan GTR yi yani yeni Skyline ı hafife almayın derim.. O ki avrupanın en prestijli otomobil dergileri tarafından süper car denilen otomobillerin katili olarak lanse edildi.. Kurbanları arasında Porsche GT, Ferrari California, Mercedes SLK V12, Lamborghini Gallardo var.. Sadece Pagani Zonda GTR ile başa baş sonuçlar elde etmişti..
Not : Bu karşılaştırmalı test 2009 yılının Nisan yada Mart ayının EVO dergisinde yapılmıştı sanırsam.. Sadece son hız değil, konfor, akselerasyon, yol tutuş, viraj stabilitesi...vb gibi genel bir testti.. O testte en ucuz otomobil Nissan Skyline GT-R idi ve rakiplerinden daha başarılı bir performans sergilemişti..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
msupranın gsxr 1000e geçilen videosuda war
---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 18:52 ----------
hayabusa geçiliyor fakat http://www.youtube.com/watch?v=oMlESglQK30
eski bi video.
o gtr fabrika çıkışı 2,9 sn de 100e çıkan bir otomobil.480 hp ile.videodaki araç 800hp kite sahip.4 çeker bir araç.+200 km den sonraki hızlanması çok çok iyi olmasada kalkışı muazzamdır.bu videodakinden çok daha hızlı gtr lar var
dragtimes info videoları güzeldir.140la gidip 300le gidiyor gibi birşey söz konusu değil.
Hayabusa yenilmez bir motosiklet değil, özellikle turbo uygulaması yapmadığınız takdirde 300 km hızı aşabilen her araba habusayı da diğer tüm SS'leri de zorlar hatta geçer... Turbo uygulaması yapsanız bile 400 küsür km'lerde sabit hızla gidemezsiniz hem yol yok hem de motor erir biter... sadece anlık olarak çıkar inersiniz o süratlere... Onun dışında şuan fabrika çıkış standart hiç bir SS veya ST sınıfı motosiklet 300 km'nin üzerine en fazla 10-15 km çıkar. Daha fazlası yok abartmamak lazım sezarın hakkı sezara...
FOR THE HORDE...
Aynen katılıyorum hocam.. Zaten ne gereği var ki Nissan ı geçmişsin ne geçmemişsin ne
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
bugatti veyron u bile geçen nissan skyline videosu izlemiştim çok kez hatta kawasaki zx14r dü galiba yarıştı onuda geçiyordu skyline manyak alet
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)