çocukları bırakacak birilerini bulursak eşim yapışır hemen arkama
çocukları bırakacak birilerini bulursak eşim yapışır hemen arkama
Baggio san hep sölüyom ya çocuklara dadı bulcan yada kendine artçı....baggio adlı üyeden alıntı
benim eşimde ilk başlarda soğuk bakıyordu motora...ama şimdi gayet arası düzeldi. kadınları bilirsiniz önce giyim. ona deri mont aldım oda giyebilmek için de olsa motora sıcak baktı..ve artık oda anladıki büyük bir keyif.....
ben böyle aştım arkadaşlar...
ne hanımı bea ben bi chopper alacak finansmanı buliym evlenmem bile motosiklet demek özgürlük demek haksızmıym
valla tr gibi bir ülkede motor gibi bir alete olumlu bakan insan sayısı kaçtır merak ediyorum.. Valla tüm tepkilere rağmen 1 temmuz sınavına katılacağım işallah.. Evlenecekler eşlerini baştan motor sevgisine göre seçsinler .. Ebeveynlerin bu işe olumlu bakma ihtimali çok düşük zati ;)
Yaa arkadaşlar,yaramı deştiniz.Ben bir türlü kabullendiremiyorum eşime bu aleti.Naapsam neetsem bilmem ki???Geçen gün yeminle (yani zorla)aldım arkama,daha yüz metre gitmemişiz,sert ve sıkıntılı bir ses tonuyla''iniceeem''dedi..Ben durunca da''yok yok,motosiklet bana göre değil''deyip indi.Ben de Tunoka'nın dediği gibi kendime bir artçı mı bulsam nedir!
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Arkadaşlar yaramı deştiniz yaaa, ben 47 yaşındayım eski motorcuyum, nerdeyse istanbulda ilk kuryeciyim, site sinemasından çemberlitaşa ipek-şafak sinemasına film taşırdım, ama evlendikyen sonra motora elveda ettim, ara sıra arkadaşların motorları olmasaydı hepten yanmıştık, ama artık canıma tak dedi, ve bir motor almaya karar verdim, eşim eğer motor alırsan ben bu evi terkederim dedi, bende ondan gizli motor siparişini verdim, ayın 25 inde motoru alıyorum regal-raptor 250 cc su soğutmalı bakalım ne olacak, yani ayın 25 inde kıyamet kopacak, allah bana yardım etsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)