16 Mart Tarihinde Sınava Girenler
Reklamlar
-
16 Mart tarihinde sınava giren arkadaşlar , sınav sonuçları açıklandı sürücü kurslarından öğrenebilirsiniz.Ben Sms yoluyla öğrendim.
Trafik : 70
Çevre : 70
İlk yardım : 53
İlk yardımdan kaldım 20 gün sonra yeniden sınava gireceğim eğer geçersem direksiyon ondan sonra ehliyet falan ben mayısın başında hem ehliyet hem 0 motor alma planını yaparken sanırım biraz daha ertelendi...
Sizlerin sonuçları nasıl ?
Reklamlar
-
3 ayda birmi sınav oluyor 2013 sınav tarıhlerını bılen yazabılırmı ?
UNUTMA iyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
-
Nisanda var ondan sonra haziran 29 da var.. ondan sonra 3 ayda 1
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
teşekkür ederim
-
ShockWave adlı üyeden alıntı
3 ayda birmi sınav oluyor 2013 sınav tarıhlerını bılen yazabılırmı ?
13 Nisanda sınava girecem ben.
-
ne kadar masraf çıkardılar sana ? bana 560 TL çıkardılar herşey içinde
-
Hayatımız sınav ekim gibi b için sınava girdim bugun ygs ye girdim a2 için 13 nisan ne zaman kurtulcaz şu sınavlardan yav
-
ne kadar masraf çıkardılar sana ? bana 560 TL çıkardılar herşey içinde
Sadece kurs için kaç para verdin sen ?
-
motordan 90 almışım.geriye kaldı direksiyon
-
-
Ben A2 yi cıkartmasıyla beraber 550 buldu..
Simdi B ye yazıldım Cıkartmasıyla 992 Tl tutuyor.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
Sağlık olsun önümüzdeki sınav 1 ay sonra olması lazım. son 3 dönemin ilk yardım sorularına bak geçersin dostum. Bende ilk yardımdan kalmıştım çalışmadığım için sonra kursun kitabını okudum soruların çıktığı yerden son 5 sınavında ilk yardım sorularını çözdüm 100 aldım
-
just4techno adlı üyeden alıntı
Hayatımız sınav ekim gibi b için sınava girdim bugun ygs ye girdim a2 için 13 nisan ne zaman kurtulcaz şu sınavlardan yav
Hayat bir sınavken sınavlardan kurtulmayı düşünmek ?
Boşver ne düşünüyorsun sırası gelene giricen artık.
-
300 TL kurs ücreti
Benimde aynı.
-
emresk adlı üyeden alıntı
Sağlık olsun önümüzdeki sınav 1 ay sonra olması lazım. son 3 dönemin ilk yardım sorularına bak geçersin dostum. Bende ilk yardımdan kalmıştım çalışmadığım için sonra kursun kitabını okudum soruların çıktığı yerden son 5 sınavında ilk yardım sorularını çözdüm 100 aldım
Sağolun.Bende son 4 dönemin çıkmış sorularına baktım.Fakat en ağırlıklı motor bilgisinden baktım diğerleri pek gözümü korkutmamıştı.İlk yardım gözümü pek korkutmamıştı ama gerçekten çok kötü oldu.Bide ben ilk yardımdan full veya 1 yanlış ile geçerim diye düşünüyordum gerçekten kötü yerden darbe yedim.
Diğer sınav tam 20 gün sonraymış.İşin yoksa 20 gün onu bekle.
Ben mutfakta çalışıyorum fakat motorculuğa geçmem gerekiyor tek acelem buydu biraz daha ertelendi.İnşallah önümdeki sınavı sorunsuz geçerim de daha da aksamaz.
-
HERŞEYİN HAYIRLISI ACELE ETME
-
en çok koyanda 15 soru 5 dk da bitiyo 55 dk ulan ne malım ben diyosun nasıl geçemem bunu. Kendine kıza kıza bi hal oluyosun. Bende pakette iş bakınıyorum hakkında hayırlısı olsun.
-
Yorumlarınıza teşekkürler.
Hocam ben birde geçmiş sorulara falan 3-4 saat çalışıp girmiştim ve ilk yardımdan full veya en kötü ihtimal ile 1 yanlış yapar geçerim diye hedefliyordum ve 53 aldım inanamadım.Boşu boşuna hem 20 Gün bekleyeceğim hemde 50 TL yeniden harç parası yatırdım.Ekipman için 400 TL param vardı şimdi kaldı 350 TL.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)