Az önce motoru çalmaya çalıştılar...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Gecmis olsun kardesim ucuz atlatmissin valla bende sokakta birakiyorum zincirle cama bagliyorum birde celik halatla tekerden kendiuzerine kilitliyorum birde direksiyon kilidi var uzerinede branda ortuyorum allaha emanet hepsi :(
-
-
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
-
akıllıca... buna benzer bişey ben de yapayım bari
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
Geçmiş olsun motor kilit ekipmanlarından sağlamını almak lazım ...
UNUTMA iyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
-
-
geçmiş olsun esasında motora elektrik vereceksin dokununca oracıkta kalacak
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
geçmiş olsun,çalamamaları iyi olmuş...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
serdar37100 adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun kardesim ucuz atlatmissin valla bende sokakta birakiyorum zincirle cama bagliyorum birde celik halatla tekerden kendiuzerine kilitliyorum birde direksiyon kilidi var uzerinede branda ortuyorum allaha emanet hepsi :(
sen şu motoruna bi formul bulamadın demi?
-
geçmiş olsun. Tek kişi değildi anlaşılan.
-
geçmiş olsun hocam iyikide uyku tutmamış..
-
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
benim motor kapalı dükkanda duruyor dükkanın hem kapı kilidi hemde asma kilidi var içeri sokuncada çelik halat kilitle içeride aşırı ağır bi masa var ona kitliyorum bide direksiyon kilidi var ama hala bi alarm sistemi bulsam iyi olacak diye düşünüyorum=)
çünkü dükkan bi arka sokakta anneannemin bahçesinde ama yaşlı insanlar kapı eski baya sıkışıyor tekmeleyerek açıyorum bende olsam duymuyorlar o yüzden =)
o dükkandan bi gün kovalayacak beni ben demir profillerle apartmanın rızasını alırsam küçük bi garaj yapmayı planlıyorum hem içerisine alet edavatta koyarım uğraşacak bir alan olur =)
-
Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun arkadaşlar...
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
dostum geçmiş olsun.. bunlar iyice kudurdu. bi çare bulunması lazım olmaz böyle. güven duygusu iyice ortadan kalkıyor. onceden insanlar kapıları acık otururlarmıs evlerınde, sımdı oyle mı.. ust uste kılıtler var. aynı sekılde motosikletler de. direksiyon kilidi yetmiyor + alarm + disk klidi. güven denılen bırsey kalmadı artık. Benim oturdugum yer tam anlattıgım sekılde. kapımızı acık bırakır otururuz biz. mahallemiz cok guvenılır mahalle allaha sukur. mahallede tanımadıgımız kişi yok, aynı sekılde bızı tanımayan da.. Apartmanlarda asansorle ınerken ki bben bunu da yasadım, ınsanlar gunaydın,iyi günler, ıyı aksamlar veya merhaba bıle demıyor. İstanbulda bu durum aynen boyle. Kucuk semtlerın degerını bılmek lazım. İnsanlar oyle bı zıhnıyettekı, sankı İstanbul cok farklı bıyer, evet farklı ama ne yonden farklı ? Karıstırıyorlar bu fark olayını. İnsanlık aynı insanlık hiçbişey degısmedı. Aklımızı basımıza alıp oyle davranmazsak yakında ne bi cumle kurabılıcez ne de bırıne guvenebılıcez.
Think Nothing! Just Twist The Wrist
-
geçmiş olsun hocam iyikide uyku tutmamış..
-
Motor aşığı insan motoru dışarda ise rahat uyuyabilirmi. Allah korumuş. Geçmiş olsun
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
-
Bu nasıl şerefsizliktir arkadaş ya. Çok geçmiş olsun hocam.
“Don't cry because it's over, smile because it happened.”
Dr. Seuss
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)