ben bu hakkımı passat tan yana kullandım, öyle güzel oluyor
Gösteriş hoş değil bence sade ve öz olması daha makbul
Ancak motosiklet kullanan bayan arkadaşların başımızın üstünde yeri var
bu 600 rr veya 600f kullananalar hep apaçilerdir diyolardı bende hep b.k atıyonuz lan diyodum
sözümü geri alıyorum bu görüntüden sonra o lafın doğru olduğunu gördüm
hayır apaçilik bir düşünce şeklidir
bu gördüklerinle 1000 tl lik motor kullananlar arasında sadece motosikletin fiyatının farkı var
hayır sadece koruma yok diye değil
trafiği kitledikleri için
trafikte yaptıkları artist hareketler için
hele o kaskı kafasına şapka gibi oturtanlar ve ya
işte onlar mobiletle gezenlerin aynısı
(mobiletçilerden özür dilerim)
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
motosiklet severlerin hayalini kurduğu bir tablo. genç çiftleri Allah mesut etsin. hadi gelin damadı geçtim diğer elemanlar en düşüğü 600 cc ss motosikletleriyle niye kask takmamışta kaskı koluna geçirip görün beni pozisyonlarına girmiş. sakat işler bunlar. :
İnşallah o çakarlar yüzünden ceza yerler Trafikte en gıcık olduğum tiplerden. Para b*k ya, korku yok efelere. İstedikleri gibi at koştururlar trafikte.
Ben buldum böyle motor kullanan bi hatun
inşallah düğünümüz de böyle keyifli olur kazasız belasız
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
Fikir güzel, uygulama yerlerde..
Birçok konuda olduğu gibi konvoy konusunda da yurtdışı örneklerini taklit etmeye çalışmış ama eline yüzüne bulaştırmışlar.
Kasklar kollarda, grup sürüş kuralları hak getire, makinelerde çakarlar var, trafiği tehlikeye atabilecek hareketler falan..
Ckk, olmamış!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Abi gelin nasil kask taksin saci bozulacak damat sacı bozulcak tamam onları gectım onlar haklı öbürlerini bende kınıyorum kask yok ama fazla hızlı değiller ama hepsinde mont var fark ettiyseniz kask yok ama mont var
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
Ölümle neticelenen motosiklet kazalarının yarısından fazlasının sürücünün evinin çevresindeki 1 km çaplı çemberin içinde meydana geldiğini biliyormuydun? Yani genelde hemen bi gidip gelirim rahatlığıyla kask takılmıyor ve sonuçlar yıkım oluyor!
Hızlı - yavaş, farketmez.. KASK şarttır. Bakkala çakkala da gitsen, o kask takılacak!
Kaldıki videonun neresinden tutsan elinde kalıyor! Kaskın yanında o artistlik hareketler, o çakarlar, trafiği kapamalar falan..
Asi - bohem takılmaya çalışan zengin çocukları!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Hızlı yavaş farketmez Kask Şarttır aksi söylenmez
UNUTMA iyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
10 numara 5 yıldız süper olmuş şimdi motorcu bir kız aramaya çıkyorum eskisini boşayıp yenisini alıcam düğünüde böyle yapıcam hanım duymasın ulaaa
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
racınglerlede güzel halay çekilir hani
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Düğün organizasyonu güzel görüntüler güzel ama.
Olaki o 4 tekerlerden biri olsaydım ve hastam olmuş olsaydı.
Onlar o yolu o şekilde işgal ettikleri için aralarından en az 3-4 tanesini biçerdim acı ama gerçek.
Motosikleti severim ama tadında ve güzel kullanılırsa.
Kendimde almak istiyorum.
Yolu o şekilde kapatmak tamamen cahilce bir iş.
Yazıktır günahtır.
Sonra millet 4 tekere sövüyor niye bizi fark etmiyorlar diye.
Abi kimse kusura bakmasında böylelerine prim verilirse 4 tekerde onlara değil senin gibi motorunu adam akıllı kullanana patlar.
O yüzden kimse motora güzel gözle bakmıyor.
bir çoğunuz hasetincen çatladığı için böyle birşey yapamayacakları için atıp tutmuş yok şöyle yok böyle!!! çok başarılı tebrik ederim arkadaşları
Ben de çok istemiştim gelinlikle motora binmeyi, hiç değilse küçük bir tur atmayı ancak eşim kasksız bindirmem, ister kask tak saçın bozulsun ya da binme dedi hala içimde uktedir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)