Yarın YGS sınavına girecek arkadaşlarım. Allah yardımcımız olsun. Hepimize başarılar. Allah gönlümüze göre versin İnşallah. Forumun değerli abileri kardeşleri sizlerde dualarınızı eksik etmeyin.
Yarın YGS sınavına girecek arkadaşlarım. Allah yardımcımız olsun. Hepimize başarılar. Allah gönlümüze göre versin İnşallah. Forumun değerli abileri kardeşleri sizlerde dualarınızı eksik etmeyin.
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
Aynen ygs sınavına gireceklere başarılar.Bu sene bende giriyorum ama hiç çalışmadım. Seneye çalışıp, daha ciddi şekilde kazanmaya çalışacağım. Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah
Sizin burda ne işiniz var yarın sınav varsa :D
Ne yapalım ki bu saatten sonra ?
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
herkese başarılar yarın ben de giriyorum ya da :D
Benimde 3.girişim bu sene kendim evde çalıştım.Bakalım ne olacak.
Hayırlısı.Eğer kazanırsam ''motosiklet ve öğrencilik hakkında çok faydalı,ve motorun öğrenci üzerindeki olumsuz etkilerini'' yazacağım
2020 'Tracer 900 İcon Blue
amin inşallah.
ygs ye giren arkadaşlara bende başarılar diliyorum...benimde gelecek hafta cumartesi günü zabıt katipliği için klavye sınavım var...hepimizin hakkında hayırlısı olur inşaallah
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Bende sabah sınava gireceğim ama hala mtde konu okuyorum olan oldu bu saatten sonra bişey değişmez.ALLAH yardımcımız olsun.
bende giricem ama MT okumamı engelleyemez hiçbir sınav =) Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende sınava gireceklerden biriyim bütün forumdaşlarıma başarılar diliyorum
Sınava girecek arkadaşların allah yardımcısı olsun neler çekildiğini girenler bilir ayrıca bu tip sistemi yaratan,hazırlayan hazırlamaya yardımcı olan veya ortam hazırlayan herkesin toptan bir allah belasını versin.
Bende giriyorum ama benim sınava girişim eğlencelik. Çünkü ben okumayı 9 yıl önce bıraktım.
İçimde hala üniversite diploması hevesi var. O yüzden bu sene barajı geçerek açıktan herhangi bir bölüm
okuyup o diplomayı almayı düşünüyorum. Geçen sene de barajı geçtim ama bilgisayar bölümünü seçmekle
hata ettim. Çünkü bana birkaç beden büyük bir bölümmüş. En azından tecrübe etmiş olduk.
Arkadaşlarımın heyecanına ortak olmak güzel bir duygu tabi
Bu arada konudışı; sınav ücreti çok fazla. Bir kitapçık, 2 kalem, silgi, açacak vs. 50 lira. Ayıptır, günahtır...
50 liraya depo dolar 50 lira nedir nedir.
bende yarın sınava girecem ama kimse gelmiyo arabayla gitmem lazım tek başımayım arkadaşlara söyledim ''bi pazarımız var yeea'' diyo herkes anahtarı ne yapacam ben yav
ygsye giren arkadaşlara başarılar öbür senede ben giricem ygsye :D
Bende motosikletle gitmeyi düşünüyorum. Her şeyi arka çantaya katıp, arka çantanın da anahtarını
selenin kenarına görünmeyecek şekilde sıkıştıracağım. Anahtar alınmaması da ayrı bir saçmalık.
herşeyden önemlisi o şemsiye hiçbir zaman açılmayacak bu bilelim
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)