kusura bakmayın da sizden hiç ümidim yok sınav adına...genel olarak, aranızda belki çıkar üç beş tane...allah kolaylık versin ne diyelim...
"YGS sınavı" cümlesinde bulunan "sınavı" kelimesi anlatım bozukluğudur. Bak Türkçe'de 1-2 soru gitti. Bu sınav dikkat sınavı. Ne kadar bilgi gerekse de dikkat çok önemli. Herkes hakkettiğini alır inşallah.
sınava girecek arkadaşlara başarılar sınav çıkışı radarlara aman dikkat5 sene olmuş sınava gireli ne çabuk geçiyor zaman
sınavda gözetmenim ama hala uyumadım başarılar herkese
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Evet sabah oldu 10 dk sonra evden çıkıcam ama hala mt deyim delimiyim neyim ben
Sınava gireceğim okulu daha görmedim bile, yerini bile bilmiyorum.
Üstelik hala yataktayım. Bu tembellikle bir yere varamam.
inşallah barajı geçemem de lys stresine girmem dediğim bi sınavdır kendileri.
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Hepımıze gecmıs olsun arkadaslar umarım herkes ıstedıgı hedefledı netlerı yapabılmıstır. Bende turkce sosyal ıyı gectı matematık cok kastı sızde ne var ne yok ?
önemi olan lys zaten
---------- Post added at 13:38 ---------- Previous post was at 13:36 ----------
benim sosyal yetişmedi, din de biraz zormuş.
genel olarak dengeli bir sınav hazırlamışlar.
ösym tarihinin en uzun paragraflı sınavıydı bence. destan gibiydi sorular be. çok zor değildi ama çok uzundu be abi. Türkçe 60-70 dk mi aldı
2011 de girdiğim ygs de daha uzun paragraf vardı sanki. İyidi bence
gözetmen olduğum salonda 20 kişiden sadece 3ü sınavı tamamen bitirebildi
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Geçen seneki uzun parağraflardan sonra, bu sene Türkçe çözmemeye karar vermiştim.
Yinede fazladan süre kalınca, kısa parağraflı olanlardan birkaç tane işaretledim.
Süre kalınca derken yanlış anlaşılma olmasın, zaten toplasan 60 soru falan işaretledim
Uzun ara verince insanın performansı düşüyor doğal olarak.
Okulum Bayrampaşa'daki Hüseyin Bürge Lisesi Otobanın tam kenarında. Allahtan bana arka taraf düşmüştü. Yolda yardıran makinaların sesini duyunca motive oldum. Genel olarak iyi geçti ama Biyoloji ve sosyal bilgilere fazla zaman ayıramadım. Hadi Hepimize geçmiş olsun
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
Türkçe soruları çok çelişkiliydi 2-3 şık arasında kaldım hep.hayırlısı neyse o olsun matematik fena değildi aslında
Sınava girdim çıktım durum kötü ozaman MT de dolaşmaya devam.Aslında amacım kazanmak değildi zaten yapamazdımda benim hayalim o mumla aranan motosiklet ustalarından biri olmak sonuçta Motor Mesleği boşuna okumamış olurum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)