Arkadaşlar 3-4 ay sonra ehliyetimi alıcam. Başlangıç motoru olarak ne alabilirim Cbr 125 almayi düşünüyorum.3000 - 3500 Tl para verebilirim. 2. El Alıcam tavsiyeleriniz Nelerdir? Boyum. 173 Kilo 50
Arkadaşlar 3-4 ay sonra ehliyetimi alıcam. Başlangıç motoru olarak ne alabilirim Cbr 125 almayi düşünüyorum.3000 - 3500 Tl para verebilirim. 2. El Alıcam tavsiyeleriniz Nelerdir? Boyum. 173 Kilo 50
o paraya cbr 125 alınmamalı şahsi fikrim.Apache rtr veya ybr 125 alabilirsin.Tabi ekipman parası dışında 3-3.5bin in varsa
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/113778-neden-cbf-150-cunku-%3B.html
“Don't cry because it's over, smile because it happened.”
Dr. Seuss
apache rtr derim cbfden güçlü ama biraz titreşmi var konfor istersen cbf güç istersen rtr
Hocam ybr kötü duruyor ama apacheyi araştırıcam. 3.5 bini sadece motosiklet ayırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------
Apacheyi araştırıcam sağolasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
Hocam biraz daha spor dursun istiyorum
“Don't cry because it's over, smile because it happened.”
Dr. Seuss
Şimdi sana mondial 125 mh dirft al desem 2800 TL ye sonra nasıl satıcan motor sağlam olsa bile diyecekleri şu : kimse durup dururken
yeni motor satmaz felan zor elinden çıkarıcan ama bir honda yamaha öyle değil isterse 500 bin km olsun adamlar markaya bakıp alıyor
o yüzden bende sana cbf 150 yada yamaha ybr 125 öneririm başlangıç için..
Ne Mutlu Türküm Diyene
sadece şehir içi, kısa mesafeler için düşünüyorsan cbr 125 önerilebilir.uzun yolda yaparım dersen cbf 150
bu tür sorulara verilen cevapların genellemesine bakacak olursak şu üç motor başı çekiyor...ybr,cbf,rtr
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Şehir içi kullanacağım hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------
Aynen hocam bende fark ettim ama, sizin fikirlerini almak istedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------
İlk defa gördüm bu motosikleti, işten araştırıcam hocam Sağol.
kısa süreli geçiş motoru düşünüyorsan satacağın zaman rks de zararın diğerlerine göre fazla olur. çok güçlü olmasına gerek yok diyorsan 2011-2012 ybr esd modeli bence iyidir. görünümü de spor,sağlam... satmak istediğinde kolay satılır. taş gibi makina
YBR candır ya, ben çok beğenirim. Apache hiç kullanmadım, cbf ve ybr'nin kullanımı çok rahattır. İkisini de çok severim.
Bir CBR250R kullanıcısı olarak, 125R'nin de oturuş pozisyonu aynıdır diye tahmin ediyorum. Alışması zaman alıyor. Boyun ve bel ağrısından şikayet eden arkadaşlar var... Benim de sağ bileğim incindi. Park ederken de incitmiş olabilirim. Kesin bir şey söyleyemiyorum. Trafik sıkışıksa öne doğru eğilerek kullanmak zor oluyor (ilk başlarda).
Bütçeni ekipmanlarını temin ettikten ve profesyonel eğitim veren kurum veya kişilerden güvenli sürüş eğitimi aldıktan sonra oluşturmuşsundur umarım. Bazı şeyleri trafikte öğrenmek canını yakabilir.
Kask- Mont- Eldiven kalan paraya hoşuna giden motoru al. Birazdan burası marka savaşına döner. Konfor, dayanıklılık ve satışı kolay olsun diyorsan Japon, Güç- fiyat avantajı diyorsan diğerleri.
Motor tecribeniz yoksa scooter candır. Vitesle uğraşmaz trafiğe alışırsınız. Sonraki sene rtr ybr cbf ceya cbr 250 farketmez.
ayrıca bkz:
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
ben de önümüzdeki ay almayı düşünüyorum ybr 125 ile SYM SB 250 arasında kaldım süper sport istiyorum ondan dolayı sıfırdan başlamak istiyorum yaklaşık bir yıl kullanıp satmayı planlıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------
ybr nin yeni kasası da çok hoşuma gitti inş. onu alırım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)