bana göre scooter alırken iyi düşünülmeli çünkü kısa süre sonra vitesli motor kullanmak istiyor insanın canı aynı cupta olduğu gibi
Dediğim gibi dostum hiç tecrüben yoksa scooter al. Ben öyle yaptım daha önce onun bunun motorunu sürdüm ama kendime ait hiç motosikletim olmamıştı. 125-150 lik bi motor alayım dedim ama tırstım açıkçası. Çünkü araba kullanırken ki trafik ile motor üzerindeki trafik taban tabana zıt. Evet motor güvenli değil çünkü motorluya trafik zulüm. Yol şartları kazılmış çökmüş yollar dikkatsiz sürücüler yayalar .. Birde en sağa atılmaktan dolayı ne tehlike varsa hepsine muhattabız.
Bende senin gibi düşünürken 2000 e sıfır çinli scooter aldım. Rodajı öğrendim trafiği tanımaya başladım sürücüleri yayaları tanımaya başladım daha iyisi hareketlerini önceden tahmin edebilmeye başladım.
Vitesli bir motorla da ilk tecrübe kazanırsın ama daha zor olur. Arkadaşın dediği doğru biraz öğrendikten sonra büyütmeye bakıyorsun hemen. Bende istiyorum ama 1 sene motor neymiş öğreneceğim sonra vitesli ve min 150cc lik bi motor alacağım inşallah.
Kararını sen vereceksin. Kısa ama havalı nispeten daha güvensiz bir başlangıç mı?
Gayet mütevazi ama bir o kadar güvenli bir başlangıç mı?
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)