Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Başlangıç motosikleti ne almalıyım?

REKLAM ALANI

Alıntı DEISIS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor tecribeniz yoksa scooter candır. Vitesle uğraşmaz trafiğe alışırsınız. Sonraki sene rtr ybr cbf ceya cbr 250 farketmez.
    ayrıca bkz:

http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0
    Hocam adam süper anlatmış kafam karıştı şimdi ne alsam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gazo0202 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 BMW 1.16d
    Güzel motor Rks Titanic 150
    [IMG][/IMG]

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    bana göre scooter alırken iyi düşünülmeli çünkü kısa süre sonra vitesli motor kullanmak istiyor insanın canı aynı cupta olduğu gibi
    EmrE_09 bunu beğendi.

DEISIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660 R
    Alıntı BerkAhmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam adam süper anlatmış kafam karıştı şimdi ne alsam
    Dediğim gibi dostum hiç tecrüben yoksa scooter al. Ben öyle yaptım daha önce onun bunun motorunu sürdüm ama kendime ait hiç motosikletim olmamıştı. 125-150 lik bi motor alayım dedim ama tırstım açıkçası. Çünkü araba kullanırken ki trafik ile motor üzerindeki trafik taban tabana zıt. Evet motor güvenli değil çünkü motorluya trafik zulüm. Yol şartları kazılmış çökmüş yollar dikkatsiz sürücüler yayalar .. Birde en sağa atılmaktan dolayı ne tehlike varsa hepsine muhattabız.

Bende senin gibi düşünürken 2000 e sıfır çinli scooter aldım. Rodajı öğrendim trafiği tanımaya başladım sürücüleri yayaları tanımaya başladım daha iyisi hareketlerini önceden tahmin edebilmeye başladım.

Vitesli bir motorla da ilk tecrübe kazanırsın ama daha zor olur. Arkadaşın dediği doğru biraz öğrendikten sonra büyütmeye bakıyorsun hemen. Bende istiyorum ama 1 sene motor neymiş öğreneceğim sonra vitesli ve min 150cc lik bi motor alacağım inşallah.

Kararını sen vereceksin. Kısa ama havalı nispeten daha güvensiz bir başlangıç mı?

Gayet mütevazi ama bir o kadar güvenli bir başlangıç mı?
    Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
    Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
    DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)