selam arkadaşlar bı sorum olacak dıger başlıklarıda araştırdım herkez bişiy soyluyo sizce hangısının yakıt tuketımı daha az tamırcım apachenın daha az yaktıgını soyluyo elın hındıstanı japonlardan daha ıyımı teknolojiye sahıp kafam karıştı.
selam arkadaşlar bı sorum olacak dıger başlıklarıda araştırdım herkez bişiy soyluyo sizce hangısının yakıt tuketımı daha az tamırcım apachenın daha az yaktıgını soyluyo elın hındıstanı japonlardan daha ıyımı teknolojiye sahıp kafam karıştı.
Bence hepside az yakar
ybr dir bence.125 lik olduğundan dolayı...
ybr 10 kuruş yakıyor, cbf 15-18 kuruş arası. tvs 15 kuruştan aşağı değil çünkü 12,5 bg gücü var.
10 kurus yakan motor kesinlilkle yoktur . varsa ben motorumu yakarım .
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Sen motoru yakma sende dursun. Cub var. 9-10 krş yakıyor
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
hepsi 2.5 lt civarında yakıyor. +- 0.3 litre olsun ne fark eder ki?
Ybr lerin ESD modeli cidden çok az yakıyor..Bende şu an 2008 modeli var 1 ay öncesine kadarda 2011 ide vardı..ESD modelini sakin kullanımda 50-60 km ile 2.2 litreye kadar düşürmüştüm..Şu anki 2008 genelde iki kişi kuallanıyorum hep şehir içi 2.8-3.0 benzin tüketimi var..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
bizim bi abimizde ybr var üfak tefek modifikasyonalarla bi depoyla (sanırım 50 TL ile) 600 km yapıyo...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
al tvs guclu olsun 3 5 krustan bsey olmaz
ben 10 kr yakan motor duyduğum zaman cinnet geçitiyorum. Nekadar devirli kullanırsam kullanayım 16 kr dan bir kuruş aşşağı düşmüyor.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
ybr nin yakıt tüketimi hakkında bilgim yok ama karşılaştırma bence biri 125 diğerleri 150 cc motor ybr nin gücü ile cbf yada tvs karşılaştırılamaz
ama cbf tvs den çok az daha az tüketiyor
ama bu tvs nin bi buçuk beygir sanırım daha güçlü olmasından kaynaklı sanırım
teknoloji konusuna hiç girme =)
evet tvs daha güçlü motor yapmış japonlardan daha teknolojik gazlı amartizör holojen far var sanırım dijital ibre filan var
ama hondada titreşim olayı yok konfor var rahat var =)
ama bu teknoloji konusu sakat hiç girme =)
honda yurtdışında cbf in injeksiyonlu ön arka disk firenli dijital ibreli daha şekilini satıyor ama bize reva gördüğü dahada düşürmek baksana cb 125e geldi herkeste şikayet filan adam hiç şeyine takmadan gitti cb 125 ace getirdi :S
ama vergilreden dolayı oda haklı :S ne diyem boşver gitsin
Ybr 125 ile 1 depo 600 km gidiyor vay be inip itiyomusunuz motorları nedir bu işin sırrı yahu
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)