hangisi daha az yakıyor ybr,cbf,apache?
Reklamlar
-
Dostum bende kombi var demirdöküm aden oda çok az yakıyo inan bana kışın günlük 5 tl yakıyor.....
Reklamlar
-
psyche adlı üyeden alıntı
Ybr 125 ile 1 depo 600 km gidiyor vay be inip itiyomusunuz motorları nedir bu işin sırrı yahu
carlos ben inip ittirmeden 575 gitti
demek inip ittirsem 750 gider
---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:32 ----------
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Ybr lerin ESD modeli cidden çok az yakıyor..Bende şu an 2008 modeli var 1 ay öncesine kadarda 2011 ide vardı..ESD modelini sakin kullanımda 50-60 km ile 2.2 litreye kadar düşürmüştüm..Şu anki 2008 genelde iki kişi kuallanıyorum hep şehir içi 2.8-3.0 benzin tüketimi var..
2008 ybr alınır
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
yedeğe kadar 425 km civarı gidiyor ybr esd yedekle kaç km yaptığını hiç denemedim
-
İçlerinde en az yakanı ybr'dir.Ben en son ölçtüğümde bir depoyla 530 km civarında falan gitmişti,şimdi ölçemiyorum benzin göstergesi arızalandı.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
psyche adlı üyeden alıntı
Ybr 125 ile 1 depo 600 km gidiyor vay be inip itiyomusunuz motorları nedir bu işin sırrı yahu
kesinlikle haklısınız, dağlar dan aşağı inerken kontağı kapatıyordur .çünkü 1 depo benzinle 600km hayatta gidemezler... ama benim motor cbf150 şehir içi yedeğe geçmeden 1 depo ile 350 km gidiyor...
-
2004 ybr(katalizörsüz)(euro3 değil) ile elde ettiğim değer 100km'de 2.3-2.4lt'di.
-şehiriçi kullanım
-sürekli 2 kişi (70kg+75kg)
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
-
dftuzlu adlı üyeden alıntı
2004 ybr(katalizörsüz)(euro3 değil) ile elde ettiğim değer 100km'de 2.3-2.4lt'di.
-şehiriçi kullanım
-sürekli 2 kişi (70kg+75kg)
O zman neymiş euro2 emisyonlu 12.5 Hp Ybr 2.5 Litreyi gecmiyormus..
Evet Ybr koptu gidiyor varmı artttıran.. Len dogukan vurdun gene voleyi
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
O zman neymiş euro2 emisyonlu 12.5 Hp
Ybr 2.5 Litreyi gecmiyormus..
izzet yakmayıversin biliyorsun öğrenciyiz et ne but ne bizde
ben sakin kullanırdım her daim. zorda kalmadıkça sıkıştırmazdım. (belkide ondandır)
drift topiğinde de soyledıgım gıbı motor bir iki kez 9000rpm gordu.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
-
O zman neymiş euro2 emisyonlu 12.5 Hp
Ybr 2.5 Litreyi gecmiyormus..
sanirim herkes kendi motorunun az yaktigini savunuyo buradaki en dogru cevabi bunlarin hepsini kullanan kişi verir .
-
antilop_skul adlı üyeden alıntı
10 kurus yakan motor kesinlilkle yoktur . varsa ben motorumu yakarım .
Honda İnnova ile 60km/h hızla 100 km. de 1,6 litre, 70km/h hızla 1.75 litre sarfiyatları yakaladım. YBR125 ile de en düşük 2.2 litre ölçümüm vardı.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
10 - 12 mesaj sonra:
- YBR' mi? o motor benzinle mi çalışıyordu ? Hay Allah unutmuşum...
Şaka bir yana laboratuvarlar arası numune taşıyan bir arkadaşımda 2008 YBR vardı ve gerçekten çook az yakıyor.
Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)
-
test için ybr 125 ile ful depo bitene kadar kullandım sonuç 504 km.
-
Mikuni adlı üyeden alıntı
ybr 10 kuruş yakıyor, cbf 15-18 kuruş arası. tvs 15 kuruştan aşağı değil çünkü 12,5 bg gücü var.
nasıl yani cbf150 benim motordan çok mu yakıyor?
yani 100km/3lt geçtiği oluyormu?
e ne anladım ben bu işten.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
hepsi kerameti 125-150cc ne kadar yakabilir ki... arkadaş depoyu fullemiş bugün yanıma geldi 99,8km olmuş hala ful gösteriyo güldüm depoyu açtım harbiden full
-
Benim cbf 150 de uzun yolda tek kişi+ 46lt çanta ve sırt çantası 10lt ile 480km yapmıştım ve birden fazla testte 470-480 arası gidiyor. Buna göre 12.6lt ile (yedek dahil) denesem 600ün birazcık üstüne çıkacak ( gittiğim yol 525km ve eve 40-50km kala yedeğe geçiyorum)
yani 100/2.08 gibi bir değere geliyor varın kuruş hesabını siz yapın
Not: şehir içi trafik saatlerinde işe gidip geldiğimde 430-420 arasında yedeğe geçiyorum.
-
tvs kullanıcısı olarak sınıfında en az yakanı ve en performanslısı tvs apache'dir bunu niye kimse kabullenmek istemiyor
sürekli agresif ve yüksek devir kullandığım halde 13 krş yakmakta
aslını inkar eden varsa gelsin bir pazar günü dolaşalım test edelim
-
Benim motor 20 lira benzin ile 160 km yol yapıyor.
-
ybr ile ağzına kadar dolu depo ile şehir içi-otoban karışık orta halli kullanımla 600 km gittiğimi biliyorum hem de bir kaç defa.
-
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
Benim cbf 150 de uzun yolda tek kişi+ 46lt çanta ve sırt çantası 10lt ile 480km yapmıştım ve birden fazla testte 470-480 arası gidiyor. Buna göre 12.6lt ile (yedek dahil) denesem 600ün birazcık üstüne çıkacak ( gittiğim yol 525km ve eve 40-50km kala yedeğe geçiyorum)
yani 100/2.08 gibi bir değere geliyor varın kuruş hesabını siz yapın
k
Not: şehir içi trafik saatlerinde işe gidip geldiğimde 430-420 arasında yedeğe geçiyorum.
100/ 2.08 lt demissin 2.8 olmasin o :D
-
ekonomi stayla
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)