Yamaha R1 otomatik vites :O
Reklamlar
-
Arkadaşlar bu gün bizim spordan bir abiyle konustum kendisi motorlarla bayağı ilgili mv agusta almayı düşünüyor bu gün bir konuşma geçti aramızda bizim samsunda beygir ali lakaplı bir abi oldugunu söyledi kendisi ridermış yarışlara katılıyormuş onda yzf r1 varmış ve bu motoru scooter gibi otomatik vites yapmış yarışlara o motorla giriyormuş böyle birşey mümkün olabilirmi çok garip geldi bana eğer yapılıyorsa böyle bişey yaptıralım yani
Reklamlar
-
-
İdrak etmeye çabalıyorum....
Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)
-
Motosiklet Eğitmeni
BySeaL adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu gün bizim spordan bir abiyle konustum kendisi motorlarla bayağı ilgili mv agusta almayı düşünüyor bu gün bir konuşma geçti aramızda bizim samsunda beygir ali lakaplı bir abi oldugunu söyledi kendisi ridermış yarışlara katılıyormuş onda yzf r1 varmış ve bu motoru scooter gibi otomatik vites yapmış yarışlara o motorla giriyormuş böyle birşey mümkün olabilirmi çok garip geldi bana eğer yapılıyorsa böyle bişey yaptıralım yani
Beygir Ali abin otomatik vitesli bir motosikletle olmasa da otomatik vitesli bir beygir ile veliefendi hipodromunda basarili yarislar çikartabilir inancindayiz.
Kendisine içten basari dileklerimizi ilet.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
hahaha arkadaşlar bu abi öyle sokak serserileri gibi birisi değil bayağı bildiğimiz motorcu hatta youtubeye beygir ali yazınca tek teker videoları mahallede drag yarışları cıkıyor acaba o beygir ali dediğim abi bizim spordaki abiyle dalga geçmiş olabilirmi :D
-
Bence senin spordaki abin kuru sıkı atmis. Motorun yanina yaklasan herkes hayattinin bir doneminde motorcuymus zaten ansini satim.
-
"dayımda da 600 lük vardı"
"bende en son 600 lük vardı bıraktım"
"kawasaki mi bu sanki?"
kadar inandırıcı...
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
coq adlı üyeden alıntı
Beygir Ali abin otomatik vitesli bir motosikletle olmasa da otomatik vitesli bir beygir ile veliefendi hipodromunda basarili yarislar çikartabilir inancindayiz.
Kendisine içten basari dileklerimizi ilet.
Halen yorulmadinya böyle sorulara cevap vermekten..
Kutluyorum seni Horozum....
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
scooter gibi otomatik vites ? varyatörlü r1 mi efsane olur
-
Süper Moderatör
Bahsedilen konu sanırım shifter dediğimiz vites değiştirme sistemi, ve evet yarışlarda kullanılır genelde.
Fakat tam olarak otomatik vites denemez, hatta alakası bile yok.
Sanırım kulaktan kulağa gelince yanlış anlaşılmış ve bilgi karışıklığı olmuş.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Quick shifter dan bahsetmiş olabilir. Bildiğim kadarı ile debriyajsız vites değiştirmeye yarıyor. Yok ciddi anlamda tam otomatik diyorsa yarıştığı pist veliefendi olabilir.
-
Benim CBf 150'nin Hayabusa tokatlaması gibi bişey oluyor sanırım bu durum.
-
beygir abimiz şaha kalkmış gidiyor
-
belki kulaktan kulağa yanlış değişmiş olabilir ama bana otomatik vites dedi :D
-
çok yakar o )
-
arkadaşlar bu abi öyle sokak serserileri gibi birisi değil
&
youtubeye beygir ali yazınca tek teker videoları mahallede drag yarışları cıkıyor
Çelişki Detected!!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
hahaha :D drag yarışı sokak ama r1 gsxr 1000 felan mondial motorlar felan değil ayrıca pist yarışcısıymış bu abi :D
-
-
Yarışçı adamda , agusta almayı düşünen adamda neden bahsettiğini biliyordur. Sanırım bu muhabbetteki tek cahil sensin. Bari belli etme çaktırmadan araştır. Yada kimseyi alet etmeden delikanlı gibi kendi adına sor. Nedir bu bir arkadaş pisikozu
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
Araştırdım birşey bulamadım size sormak için konu açtım evet motor konusunda çok cahilim hiç birşey bilmiyorum ve bunu her seferindede vurgulayarak söylüyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)