250 cc nin en mantıklısı ve en masrafsızı diyebiliriz. nitekim sende aynı şeyleri düşünerek almışsın
güle güle kullan, hayırlı olsun=)
250 cc nin en mantıklısı ve en masrafsızı diyebiliriz. nitekim sende aynı şeyleri düşünerek almışsın
güle güle kullan, hayırlı olsun=)
# motosikletle.blogspot
hayırlı olsun inşallah allah kaza bela göstermesin inşallah
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
Hayırlı olsun nasip olursa mevcut motorumu satıp en kısa zamanda bende almayı planladım.Bence çok şık motor ve otaban sürüşlerinde gayet yeterli.
250 cc motorum vardı 2011 yazında Kymco Venox 250 chooper tarzındaydı apayri bişeydi.hala aklımda o motor
aldıktan yaklaşık 3 ay sonra iyi bi teklif gelmişti arkadaşların gazıyla satmıştım.bu motoru kimseye satamassın o paralara hevesinide aldın sat gitsin dediler gazlamışlardı beni
tür değişikliği oldu
buydu eski makinem
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
tekrardan hayırlı olsun kask olarak hangisini aldınız acaba söyleyebilirimisiniz
UNUTMA iyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Güzel bi seçim...Ama venox gerçekten özel ve güçlü bir makinadır...Aklının venoxta kalması gayet normal...Kazasız sürüşler dilerim...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler... Darısı başımıza
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
hayırlı olsun...Allah kaza bela göstermesin...güle güle binersin inşaallah
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
kazasız belasız cezasız sürün inşallah hem motoru hem keyfini darısı başımıza
bws te güzelmiş bu arada
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Kymco Venox çok süper makineydi...
Keşke hala gelse
Cruiser'ı pek sevmem ama iki makinenin yeri ayrıdır benim için
Biri shadow diğeri venox...
Yeni motorunuz da çok güzel
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
hayırlı uğurlu olsun
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ön camı siyah olarak düşün bi istersen ;);) süper oluyo
Kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle,hayırlı olsun.
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
valla mantıklı bir seçim olmuş bende araştırmalarımı yaptıktan sonra hyosung kawasaki honda yada ktm 200 alabilirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)