alıcı, parayı kargo şirketinin post makinesinden benim hesaba mı gönderecek ? aydınlatırsanız sevinirim. sahibinden.com dan olacak.
alıcı, parayı kargo şirketinin post makinesinden benim hesaba mı gönderecek ? aydınlatırsanız sevinirim. sahibinden.com dan olacak.
Önce ödemeyi al (EFT, havale vs.) sonra da ürünü karşı tarafa yolla.
www.motorumla.net
Sahibinden.com şöyle çalışıyor.
Sen satış açarsın.Alıcı girer ürünü alır k.kartı ile.
Para kredi kartından çekilir sahibinden.comun hesabına.Sonra kargo no ister site.Kargo gönderir numarasını girersin
Alıcı ürünü alır kontrol eder onaylar.Para sahibinden.comun hesabından senin hesabına geçer. Bu işlem için %7 komisyon alır site.
Gittigidiyor-sahibinden-sanalpazar gibi siteler bu amaca hizmet için varlar.
herbiri yaklaşık %10 komisyon alırlar satıcıdan.
güven sözkonusu ise parayı yollasın montu gönderin
değilse ya bu sitelerden birini tercih edin yada kargo firmalarından tahsilatlı gönderi yapın.
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
ptt kargo ile karşı ödemeli gönderebilirsin alıcı postaneden kargoyu almak ıcın parasını verır postane de senın paranın yolladığın şubeye gönderir sıfır risk ile satmış olursun
teşekkürler arkadaşlar yorumlar için
ilan açmak içinde ayrıca ücret ödüyorsun. 3-5 TL tutuyor. Çok basit bir ilan açarsan 2-3 TL tutar. Bilgin olsun. Sonradan anaaa ne parası deme
Ürün satılınca da arkadaşların dediği gibi komisyon alıyorlar. Bütün işi sen yapıyorsun adamlar kaymağını yiyorlar. Az alım satım yapmadım. Adamlar benden daha çok kazandı
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Sanalpazar:%5 komisyon alıyor
Sahibinden:%7
Gittigidiyor:%10
Ayrıca bazı günler listeme fiyatları ile ilgili kampanya yapabiliyorlar.
Sanalpazardan alıp Yurtiçi kargo ile gönderirsen minimum masrafın olur gibi geliyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)