İst. - Çanakkale Rota Hk.
Reklamlar
-
Selamlar ;
21 Mart Perşembe günü Çanakkale'ye süreceğim.Günübirlik gidip döneceğim.Harem-Sirkeci-Yenikapı/Bandırma - Çanakkale gibi bir rota çizdim kafamda.Yolculuğum esnasında aktaracağınız bilgi ve tecrübelere ihtiyacım olacaktır.İlk sorum Rotam doğru mudur?Alternatif başka bir yol var mıdır?
İkinci olarak Yenikapı-Bandırma feribotu sabah ve akşam olarak günde 2 kez görünüyor. Sabah feribotu saat 07:00.Bu saatler güncel midir acaba güvenebilir miyim?
IDO sitesinde motosiklet için 79 tl. gibi bir fiyat çıkardı ama 3 günlük diye bir ibare vardı.Anlamadım..Feribot ücreti hakkında bilgisi olan var mı?
Şehitlikleri gezip geri geleceğim ama Çan ilçesinde eski bir öğretmenim var onuda ziyaret etmek istiyorum, üçüncü soru:Çan, Çanakkale merkeze çok uzak mıdır?
Ve son olarak Uzun yol tecrübesine sahip eşlik etmek isteyen arkadaşlar olursa birlikte sürebiliriz..
Teşekkürler.
Reklamlar
-
cumartesi sabah istanbul tekirdağ malkara keşan istikametinden 5 motor gidip pazar akşam aynı yoldan döndük. sende aynı yolu kullanabilirsin
İkincilik kaybedenler içindir...
-
Bende hazıran ayında esımle canakkale gezısı planlıyorum. Konuyu heyecanla takıp edıyorum.
-
ehlıyetım elıme gecsın ılk fırsatta bende gideceğim günü birlik yada bırgece kamp çadırı kurarak kafa dengi birisiyle
-
rotan cok mantikli ben yillardir ayni yolu kullaniyorum havalar soguk tekirdagdan gitme donarsin bide o yolun %90i sahilden motor surekli savruluyo sen yenikapidan bin git.bide biletini ne kdar erken alirsan o kadar ucuza gelir haberin olsun fiyatlar ve saatler guncel o konuda rahat ol bide bandirma-biga-çan yapip ardindan çan-biga-canakkale merkez-lapseki(vapur)-gelibolu yapman en mantiklisi geliboludan da tekirdag-silivri-istanbul yap geri donup idoya binmen ayni hesaba denk gelir hadi hayirli yolculuk ;)
-
çan ilçesi merkeze gelmeden kalıyor bandırma yolu mantıklı ama tartışmasız tekirdağ gelibolu yolu en güzel rotalardan birisi iyi yolculuklar
-
http://www.motosiklet.net/forum/etki...le-320-km.html
Bu güzergahı tavsiye ederim Feribota vereceğin parayla depon sanırım iki kez dolar. Çanakkale merkezden Çan yaklaşık 70 km. Dönüşünü Bandırma - Yenikapı yaparsan hem yorgunluğunu feribotta atarsın. Şu aralar hava yağışsız ve açık olsada hala soğuk buralarda, Mont Pantolon Eldiven kışlık olsun...
Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)
-
serdar37100 adlı üyeden alıntı
ehlıyetım elıme gecsın ılk fırsatta bende gideceğim günü birlik yada bırgece kamp çadırı kurarak kafa dengi birisiyle
=) serdar oldumu bu =) hani ben bu planları bensiz kuruyorsunuz kırılıyorum
-
Herkese teşekkürler bilgi ve birikimler için, Çan ilçesine uğrama durumum henüz kesin değil kesinleşirse Bandırma'ya feribotla geçip önce Çan sonra Çanakkale yapacağım.Dönüş içinde Gelibolu'ya geçip Tekirdağ üzerinden gelicem gibi görünüyor.
Sürün Sağlıcakla.
-
İş dönüşü Kadıköy IDO'ya uğradım Yenikapı-Bandırma bileti almak için.Ne kadar dedim Perşembe 83tl dedi. 2depo(560km) benzin parası la o dedim çıktım bileti almadan Yani Rota Eskihisar'dan Yalova - Bandırma - Çanakkale.
-
tekirdağ malkara keşan gelibolu daha mantıklı değil mi?
İkincilik kaybedenler içindir...
-
Motosiklet Eğitmeni
Türk gps in yok mu?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
tekirdağ malkara keşan gelbolu çok güzel bir seyir yaparsın hersene 2 kez geyikliye giderim tam motor yolu istersen şarköy üzerindende gidebilirsin çok güzel güzergahlar şimdiden kolay gelsin allah selemet versin
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
-
ist i bilmiyorum ancak bandırmadan çan 100-110 km çan-çanakkale 70 km ben çan'dayım 16 martta bandırma çan yaptım oldukca rahat bir yol ilçe merkezlerine girerken hız dusurmeyi unutma sıkca radar uygulaması olabiliyor.
-
-
oğuzçelik, Çanakkal Çan arası 72 km çok fazla uzak bi yol değil ama biga üzerinden dolanıp çana geçersen biraz daha uzun gelir
2012 Kuba CG100 1205 km(5 Vites) -------> 2013 Kuba XCG150 ...
A Rh+
-
otobanlar çok sıkıcı yahu, istanbuldan feribotla uzaklaşmak benim de tercih ettiğim bir yol.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
Mevcut durumda ;Yenikapı,Bandırma,Çan,Çanakkale,Gelibolu yarımadası,Tekirdağ,İstanbul mantıklı bir rota.Havalarda iyi bugünleri.Bandırma-Çan:100 km,Çan-Çanakkale:70 km,Şehitlikler İstanbul (emin değilim)350-380 km gibi.
-
cd0345 adlı üyeden alıntı
=) serdar oldumu bu =) hani ben bu planları bensiz kuruyorsunuz kırılıyorum
mesajını geç fark ettim cihat senin yerin ayrı en yakın zamanda allahın izniyle beraber gideceğiz sensiz olmaz zaten bu gün ehliyet elime ulaştı
-
geliboludayım herkezi çay içmeye beklerim şehitlikler hakkındada yardımçı olurum hafta sonları müsaitim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)