Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Neden CBF 150? Çünkü ;

REKLAM ALANI
    DEISIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660 R
    hayırdır üstad vfr800 ü cbf le aldatmak istiyorsun da , içini rahatlatmak için bahaneler mi arıyorsun

yok yok yemez 800 den sonra sana şöyle kırmızı bir vfr1200f gider başkası kurtarmaz
    Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
    Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
    DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ihakanvardal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800, Suzuki Hayabusa gsxr 1300
    Alıntı DEISIS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırdır üstad vfr800 ü cbf le aldatmak istiyorsun da , içini rahatlatmak için bahaneler mi arıyorsun

yok yok yemez 800 den sonra sana şöyle kırmızı bir vfr1200f gider başkası kurtarmaz
    hocam her gün kullandığım için yakıtla uğraşamıyorum, o yüzden CBF mantık evliliği VFR ise ...

1200F çok güzel bir motor ama uzun yol için daha ideal gerçi buda öyle amaaaan neyse
    “Don't cry because it's over, smile because it happened.”
    Dr. Seuss

DEISIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660 R
    Alıntı ihakanvardal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam her gün kullandığım için yakıtla uğraşamıyorum, o yüzden CBF mantık evliliği VFR ise ...

1200F çok güzel bir motor ama uzun yol için daha ideal gerçi buda öyle amaaaan neyse

gördün mü bak bahane bulamıyorsun usta 1200f le çekilmiş resimlerini tez zamanda görmek isteriz
    Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
    Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
    DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    Maddelerden çok önemli bi tanesi eksik.Onu da ben tamamlıyayım:

Satanın pişman olduğu.Başka motor alanın mutlaka yanında ikinci motor olarak kalmasını istediği motordur cbf150.Hatta büyük motorlarını satıp cbf150'ye dönenlerde çoktur.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)