ybr alıp kalın teker takarsak ne olur ? kalından kastım bi beden büyüğü ?
ybr alıp kalın teker takarsak ne olur ? kalından kastım bi beden büyüğü ?
yamaha fanatiği olmadıgın avatarındanda belli nick tende belli ben ybr125 2005-2007 cbf150 cb125 2012 apache ve şimdi 2013 apache bu motorlarla kuryelik yaptım yeni kasa ybryi bilmem kullanmadım yalan yok ama ybr genel anlamda sağlamdır köprüden geçerken fırtınalı kış aylarında bildiğim bütün duaları ederdim çok savurgan motor cbf150 yağ yakması ve fazla yakıt tüketimi haricinde konfor arıyanlar için kesinlikle cbf 150 tek geçerim ybr konforlu diyenler günde 200 300 km yol yapmamış arkadaşlar galiba akşam eve hoşaf gibi giderdim ama yağı koy 1 gram yağ yakmaz apachenin 2012 ye kadar olan kasaları konfor olarak çok rahatsız akşamları bel agrısından yorgunluktanbitiriyo insanı ybr apacheye göre konforludur 2013 yeni kasayı daha 1 hafta önce aldım oturuş pozisyonu turu eski kasaya göre çok daha rahat sağlamlık konusunda kesinliklecbf dende ybr dende daha sağlamdır parçaları daha uzun ömürlüdür yanlışım varsa düzeltin hayırlı forumlar
edit diyelim:
18 Mart 2013 tarihinde açmıştım başlığı haziran ayında Tvs'mi aldım.İyikide almışım en ufak bir pişmanlığım yok.Benim gibi arada kalan herkese tavsiye ederim..
[QUOTE=emrb;3218230]edit diyelim:
18 Mart 2013 tarihinde açmıştım başlığı haziran ayında Tvs'mi aldım.İyikide almışım en ufak bir pişmanlığım yok.Benim gibi arada kalan herkese tavsiye ederim..[/QUkonu tarihine hiç dikkat etmemişim bu konunun açıldıgı tarihlerde 2012 apache almıştım 600 700 fazla vermiyim nede olsa görüntü harici aynıdır diye ama aynı değil çok fark var daha rahat eski kasaya göre hayırlı olsun
Bence ybr al ama bu tvs nin bu modelinde titreşim sorununu halletmişlerse eğer tvs almanı tercih ederim.yani ben olsaydım tvs alırdım.tabi ki eğer titreşim yoksa.
bi bitmediniz lan
Konuyu hortlaşmış gibi oldum ama 2014-2015 model TVS Apache'lerde titreşim var mı halen?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)