apache mantıklı diyenler aldıktan sonra satmaya çalıştığında ybr cbf gibi para verecekler mi onuda söylesinler
bende gecen sene senın gibi ortada kalmıstım. ama sonra ybr aldım. gayet de memnunum. ama tabi tercih meselesi, bana sorcak olursan ybr derim
ybr factor
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
ybr al bak keyfine. bu kıyağımı da unutma.
Arkadasım konuyu sen karıstırıyorsun. adam ybr al diyor niye alayım diyon tvs al diyor niye onu alayım onu almayım diyor..
Sorman hata milleti birbirine düşürüyorsün .. Ybr - Tvs mi yaz bakam ne kadar sonuc cıkıcak..Cokmu seviyorsunuz su ortalık karıstırmayı..
Cbf in sesinden ekzoz duyulmuyor son hızı 110
Ybr yorumsuz.. cok iyi bir alet + 2.eli cok cok iyi.. 100 tl aza koy satarsın..
Tvs titriyor hiç rahat deyil..son hızı iyi az yakıyor ama.. yan sanayisi yok..bi parca durumunda..aylarca bekle ve para ver..
Cb demiyorum hem titriyor hem gitmiyor.. 90 zor
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Ybr ye alıcı gözüyle baktım ama nafile
Arka lastiği bisiklet lastiği gibi
Kim binmiş söylermisin. ?? Cb içinde titremiyor gidiyor diyorlar.. hp si ybr den yüksek ammmaaa..
Bak arkadasım. 2.eli cok iyi ybr nin.. tvs de yan sanayi yok.. tamam kaliteli ama parca lazım olsa..alıcaksınnn o kadar para vericeksin..Hemde 2013 ü 4.800 plaka ruhsat 5.200 e gelir
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ben garantıcı adamım ardıma bakmam, satarken kımsenın agız kokusunu cekmem marka bellı mal bellı dıyorsan ybr.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum, hız güç performans + görüntü ve malzeme kalitesi gayet iyi. daha ne olsun
yedek parça kolay bulunmaz başkada sıkıntısı yok bence
yeni kasasında arka basamaklar üstten şaseye bağlı, buda arkadaki artçıya titreşimin giderildiğini gösteriyor.
karar senin ybr de iyi apache de iyi
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)