İnsan kaza yaptıktan sonra neden soğur?
5 gün önce falan bir 2009 BMW 3.20 Ben ışıklardayken arkama daldı , bende kafamda kask olunca ve ışığa baktığım için farketmedim sesi motorun arka BMW ye saplandı. tamam tutanak falan tuttuk ama yinede olmuyor gavur.
E tabi insan tırsıyo , kalbi güp güp edip "Aha s*ctık" diyip ben genelde yaşıyormuyum diye dudağımı ısırırım acıtıyormu diye. Bazen dudaklarım donduğunda hissetmediğimde dahada fazla panik oluyorum orası ayrı
Neyse. Geçen motor tamircimde kaza yapmış araca dalmış , oda yavaşlamış önceden 3 şeritli anayola çıkıp soldan yardıran adam birden 80 i geçmeyen orta şeritte gidene dönüşmüş ki bendede bu oldu. Fizy ile 80-90 giderken 50-60 ı geçmiyorum.
Birde genelde motorla kaza yapınca o motor iflah olmuyor , motordanda soğuyorum , binmektende...
Siz ne yaparsınız?
Ve kafamı kurcalıyor yahu 3bin-4bin e alıyoruz 9-12 ay binip kaza yapıyoruz , ne binesim geliyor ne biryere gidesim. olanda paraya oluyor...
Tamam genciz güzeliz çalışırız kazanırızda hadi ilerde aldık 600CC lik taaaaaak bir yere geçirince at kenara olmuyor.
ooof of , moral bozuk can sıkkın... Damara bağlanalım biraz.... Kısacası ne yapalım ya. "Elmadamı yemiyek" , siz ne yaparsınız kaza yapınca...
Galerilere gidiyorum ülen moturu satıp araba alacağım diyorum bazen. sonra bir iki slalom , düzlük görünce yine motur diyorum ama... Ölecez ölecez birgün bu motor yüzünden.
http://www.youtube.com/watch?v=qxEhCbu8Nrk