İlk motor olarak 600 rr aldım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayallerine kavuşman ve kazasız belasız aklı başında günler dileği ile.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
Aynı yaştaymışız bende 17 yaşındayım lise sondayım.Bizde bana Cbr 250 aldık eylülde.Madem benim gibisin öğrencisi tek silindir makineye bak bence ekonomik olur bumoto da çok güzel hangisi aldırabilirsen kârdır umarım alırlar
-
Başlığı okuyunca içimden geçmiş olsun dedim ama neyse ki o hataya düşmemişsin.
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
Okudum kardeşim sonuna kadar
inşallah emeline ulaşırsın kısa zamanda. Bizlerde senin gibiydik, biraz sabır etmen gerekecek.
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
-
Kardeş 600rr'yi gerçekten alsan napardık biz ya, 300 basardın ve şehir içinde kaza yapardın değilmi ? Önce uçakla başlayacaksın sonra 600rr alacaksın, öyle birden 600rr'ye binilmez !
-
-
Şu makinaları görünce kalp atışlarım hızlanıyor
-
htmetin adlı üyeden alıntı
Hayallerine kavuşman ve kazasız belasız aklı başında günler dileği ile.
Tesekkur ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------
tuc adlı üyeden alıntı
Aynı yaştaymışız bende 17 yaşındayım lise sondayım.Bizde bana Cbr 250 aldık eylülde.Madem benim gibisin öğrencisi tek silindir makineye bak bence ekonomik olur bumoto da çok güzel hangisi aldırabilirsen kârdır umarım alırlar
Bizimkiler dusman motora hele annem deliriyo hayirlisi ama motosikletin selesine bir koysam arkami kimse laf edemez ama olmuyo maalesef sanada hayitli olsun kazasiz belasiz kullan insallah
-
Daha Büyük bir yazı boyutu yokmuydu
-
Bunu okuyan çocuk kör oldu
-
-
APALA adlı üyeden alıntı
Okudum kardeşim sonuna kadar
inşallah emeline ulaşırsın kısa zamanda. Bizlerde senin gibiydik, biraz sabır etmen gerekecek.
İnsallah ulasirim teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------
54RR adlı üyeden alıntı
Şu makinaları görünce kalp atışlarım hızlanıyor
Benimde benimde ..............
-
Hayallerine en kısa zamanda ulaşırsın inşallah dostum
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
-
HAYALLERİNİN PEŞİNDEN GİT...
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
forumdakilerin büyük bi oranı motorunun kıymetini bilmiyor
hayallerinin kıymetini bil
-
Phoenixs adlı üyeden alıntı
hepsini okudum güzel hayal
kısmetse paramı biriktirdim hyom var bi tane onu satıp güzel bi 600 cc alacam
hayallerine ulaşman için önce iş sahibi olmalısın
ki hedefe en kısa zamanda var
Tesekkur ederim insallah alirsin banada biryerden yüklü bir para gelirde bende senin hyonu alirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------
İnsallah gideceğim serdar abi tabi once ehliyet sonra koruma sonra potor
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:14 ----------
tavares adlı üyeden alıntı
forumdakilerin büyük bi oranı motorunun kıymetini bilmiyor
hayallerinin kıymetini bil
Tesekkur ederim .............
-
gençsin kanın kaynıyor hayallerle de olsa motorla yaşamak ne güzel bir şey bazen piyango oynarım çıkarsa diye tek düşüncem ellibin çıkarsa alayını motor ve ekipmana gömecem buna kimse mani olamaz.
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
-
ah ah gençliğim geldi aklıma bende senin gibiydim her gün motor sitelerinde geziniyordum yorum fotoğraf buna benzer heyecanla açılmış konular falan filan yolda tüm motorları inceliyordum aileyi ikna çabaları sonunda motorum oldu ama o eski heyecanım yok artık ama asla vazgeçmem bu sevdadan, allah sanada nasip etsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)