En iyi yöntem yarıya kadar dolu su bardağıdır. Su hemen sönümlenmeyeceği için en iyi yöntemlerden biridir.
Depoya değil, poponuza denk gelen yere koyun, sonra bir kaç kez motoru kükretin... Vrınnnn....Vrınnnnn...Vrınnnnnnnn!
Deviri bir defalık yavaşça yükseltip yavaşça bırakmak yerine değişik devirlerde çalıştırarak gözlemleyin..
Bunu bide Cb de denesenize
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Sınıfında en az vibrasyonu olan motor cbf'dir tartışmasız, aynı olayı bardağa su koyup deneyin sonuç değişmiyor denenmiştir
Bende motosikletim ısınırken, selenin üstüne kaskımı indiriyorum. Bazen o bile düşüyor
Çok iddialı bir deney. Para yapıştırılmış olabilir mi?
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Ben yogurtla su koyacagim ayran oluyorsa vibrasyon var ayran yapmayip direk yagini cikariyorsa o motora keyiften binilmez yaw ;) cbf de bir titresim yok bende kullaniyorum hic sorun yasamadim
aynı deneyi bende yaptım gazı verdiğim anda para uçtu,kayıp yani...giden bir liraya mı yanayım motorun titrediğine mi(!)?
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Dik duran, 1mm bile temas etmeyen yuvarlak formlu bozuk parayı düşürmeyecek kadar hissiz de olmasın be abi, okadarda deil
Şimdi o para ordan hafif kıpraşıp düşse... CBF150 rahatsız, titreşimli, uyuşturuyor, öldürüyor mu diyceksiniz
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Parayı yapıştırırsan tabii düşmez
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
test bırakta bır ara yağ yakmıyor tesTine girin
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
bence de para yapıştırılmış olabilir okadar da titreşimsiz olduğuna inanmıyorum
motor değil de video çok titremiş hocam tost makinasıyla mı çektniz
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Yaaa, aynalardan sol arkayı bulandırmasın yeter aslında.... Bu içler acısı yollarda popocuğunu fazla düşünenler almanların 4 tekerlilerine baksın..
Motorun en titreşimsiz bölgesinde titreşim testi yapmak ne güzel fikirmiş. Aynı noktada titrek çinliyle bile test yapsanız muhtemelen sonuç aynı olur. Çünkü deponun ön tarafı şaseye doğrudan temas etmez, kalın lastik takozlara geçme olarak durur. Arka tarafı da kalın lastik takozların üzerindedir hatta ama civata bağlantıları olduğu için bir miktar titreşim alabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)