Önemli bir konuya değinmişsiniz
Kendini herşeyi bildiğini zanneden bi arkadaşımla dağ gezisinden gelirken, devamlı çukur olan, çamurlu toprak yoldan geliyoruz. Şimdi bu arkadaş önüm de gitse yavaş, arkamdan gelse hemen dibim de ve en tehlikelisi zik zaklı dağ yolun dan inerken virajlar da bile yanımda olması,uyarmama rağmen 'korktunmu, bişey olmaz' vs vs neyse sonun da olan oldu. Karanlığa kaldık,
zifiri karanlıkta uzunlar yandığı halde, yolun kenarları pek görünmüyo.Ben yolun sağındayım, benim sağım da uçurum. Arkadaş solum dan bir den çukura düşmemek için sağa kırdı, ben de bana çarpacak diye sağa kaçtım, büyükçe bi taş arka ayak frenini 90 derece eğdi, Allahtan ayağım arada kalmadı, bir kere kontrol den çıktım, taşa çarptıktan sonra tam uçuruma doğru gidecekken, uçurum kenarındaki çalının dibine tekme atarak, dengeyi sol tarafa verdim, sağ grenaj çalılara takılarak kırıdı. Çamurlu yol, zaten arka fren iptal, ön fren desen çamurlu yolda kaymaktan başka bi işe yaramıyo, bi çare motorun önünü dağa karşı çevirdim, biraz daha hızlı olsaydım kesin ters dönerdim. O arkadaşla artık selamlaşmanın dışın da tek bir kelime etmiyorum.
'Bir insanı tanımak için ya ticaret yapacan yada yolculuk'
ihakanvardal Sizin gibi MT üyelerini seviyorum.
Teşekkürler