Motoruma folyo kaplattiracagim yardım lütfen.
Reklamlar
-
Arkadaslar daha oncede buna yakın bir konu acmistim ve kararim motoru tekrar folyo kaplatmak oldu . Daha oncede motorda folyo kapliydi tekrar kaplatacagim ama bizden daha buyuk abilerimizin kesin belli bi bilgi ve birikimleri vardir sonucta yeni motorculardanim bende İstanbul icinde bu işi iyi yapabilecek ve ogrenciye yardımcı olacak sekilde tanıdıgı olan ve fikri olan varsa yazarsa cok tesekkur ederim malum o kadar parayi verip dahada berbat edilmesini istemem motorumun her yorum icin ellerinize saglik ..
2 Teker Bana Yeter .
Reklamlar
-
ne kadar verebilirsin ? kafandaki fiyat nedir ?
-
abi zorlasam zorlasam 150 olur kafamdaki fiyat benim
2 Teker Bana Yeter .
-
anladım..
nerelerini kapatacaksın acaba..ben yapabilirim
-
brocks adlı üyeden alıntı
abi zorlasam zorlasam 150 olur kafamdaki fiyat benim
ramazanla anlaşın güzel kaplıyor kendisi v
bu kawasaki bir başka dostummm
-
tekirdag yaziyor ama konusacagiz inş
2 Teker Bana Yeter .
-
bY_aLp adlı üyeden alıntı
ramazanla anlaşın güzel kaplıyor kendisi
v
askerden sonra dükkanıma beklerim kardeş
-
Garip1701 adlı üyeden alıntı
anladım..
nerelerini kapatacaksın acaba..ben yapabilirim
yardimlarin icin cok tesekkur ediyorum abi
2 Teker Bana Yeter .
-
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
plastidip diye bir ürün var bi araştır bende yakın zamanda motorumda kullanıcam hep uygulaması kolay hemde 1 kutusu bir motora yeter heralde
-
eko29 adlı üyeden alıntı
plastidip diye bir ürün var bi araştır bende yakın zamanda motorumda kullanıcam hep uygulaması kolay hemde 1 kutusu bir motora yeter heralde
o nedir abi pek bir bilgim yokda :(
2 Teker Bana Yeter .
-
bende kaplatmak istiyorum fakat bu kaplamada ruhsatta ki renkle farklı çıkınca polis sıkıntı çıkarır mı tek ben kullansam sorun olmuyor kimliği gösterince gbtye bile bakmıyorlar fakat ara sıra babamda alıyor o yakalanırsa bağlatmayalım motoru
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)