alibaba.com / aliexpress.com dan Alışveriş Yapan Var mı? Eldiven Sipariş Ettim..
Reklamlar
-
26 Nisan 2013, 23:26
canerol adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bir sitede en fazla 5 adet yurt dışı alışverişi ile eşya alabilirsiniz gibi bir yazı okudum bilgisi olan varmı başka sitelerede bakıyhorum ama başka bilgi bulamadım haberi olan varmı
eğer varsa bana 5
mesela babam adına eşya getirmeye devam edebilirmiyim...
"Bir siteden" değil. Yılda en fazla 5 kere, 2 ayda en fazla 1 kere ürün alabilirsiniz. Aynı zamanda alacağınız ürün kargosu hariç eğer 150 Euroyu geçiyorsa gümrükte takılacaktır. 1 paket içerisinde AYNI ÜRÜNDEN 5+ olursa gümrüğe takılma olasılığı çok yüksek.
Bu gümrük kanunu zaten ortalama 2-3 sene önce kanunlaştı. Ben bazan ayda 2-3, totalde yılda belki 20 kalem ürün getirtiyorum ama şimdiye kadar hiçbiri gümrüğe takılmadı. Tabii hiç 150 Euro sınırını geçmedim. Açıkcası 150 Euro üstü bir ürünü riske etmek istemem. Ben genelde Rc model araç parçaları ve hanımın istediği ve Türkiye' de abartı derecede pahalı olan şeyleri yurt dışından alıyorum ve şimdiye kadar sıkıntı çıkmadı.
Örneğin Türkiye' de bir adet 30 Cm lik seramik bıçak 150 / 300 tL arasında ama Çin' den aynı hatta daha kalitelisini 40 tL ye alıyorsunuz. Tabii her katagoride aynı fiyat farkları geçerli değil. Ama genel olarak yurt dışı daha avantajlı (özellikle Çin pazarı).
Bende son zamanlarda N-Com bakıyorum. Ucuz yollu (50 Euro dan daha ucuz) N-Com bulan varsa banada link versin lütfen. N91 aldık N-Com var diye ama N-Com ların yanına yaklaşılmıyor. 50 / 55 Euro + kargo dan başlıyor en dandikleri ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Reklamlar
-
27 Nisan 2013, 00:04
MeTaL adlı üyeden alıntı
"Bir siteden" değil. Yılda en fazla 5 kere, 2 ayda en fazla 1 kere ürün alabilirsiniz. Aynı zamanda alacağınız ürün kargosu hariç eğer 150 Euroyu geçiyorsa gümrükte takılacaktır. 1 paket içerisinde AYNI ÜRÜNDEN 5+ olursa gümrüğe takılma olasılığı çok yüksek.
Bu gümrük kanunu zaten ortalama 2-3 sene önce kanunlaştı. Ben bazan ayda 2-3, totalde yılda belki 20 kalem ürün getirtiyorum ama şimdiye kadar hiçbiri gümrüğe takılmadı. Tabii hiç 150 Euro sınırını geçmedim. Açıkcası 150 Euro üstü bir ürünü riske etmek istemem. Ben genelde Rc model araç parçaları ve hanımın istediği ve Türkiye' de abartı derecede pahalı olan şeyleri yurt dışından alıyorum ve şimdiye kadar sıkıntı çıkmadı.
Örneğin Türkiye' de bir adet 30 Cm lik seramik bıçak 150 / 300 tL arasında ama Çin' den aynı hatta daha kalitelisini 40 tL ye alıyorsunuz. Tabii her katagoride aynı fiyat farkları geçerli değil. Ama genel olarak yurt dışı daha avantajlı (özellikle Çin pazarı).
Bende son zamanlarda N-Com bakıyorum. Ucuz yollu (50 Euro dan daha ucuz) N-Com bulan varsa banada link versin lütfen. N91 aldık N-Com var diye ama N-Com ların yanına yaklaşılmıyor. 50 / 55 Euro + kargo dan başlıyor en dandikleri ...
150 euro sinirini asabilirsin saticiyla irtibata gecmen yeterli sinira cok yakin degildi intercom ama saticiya soledim 20 dolar olarak belirtti
-
27 Nisan 2013, 00:11
burada 150-200tl olan elcik korumanın birebir aynısını kargo dahil 27$ a aldım, 11günde kapıma kadar geldi. bir arkadaşında dediği gibi şuanda gözümü vücut korumlara diktim, 200-300tl olan vücut korumalar 30-40$ I love ÇİN
-
27 Nisan 2013, 00:14
Benim alarm hala gelmedi. 7 martta kargolanmıştı
-
27 Nisan 2013, 00:25
xanka adlı üyeden alıntı
150 euro sinirini asabilirsin saticiyla irtibata gecmen yeterli sinira cok yakin degildi intercom ama saticiya soledim 20 dolar olarak belirtti
Bu yöntemi sıklıkla kullanmanızı tavsiye etmem. Eskiden işliyordu ama eğer ki gümrük memurunun dikkatini çekerse açıp internetten muadillerinin fiyatlarına bakıyorlar ve en iyi ihtimalde paketinizi geri gönderiyorlar. Hapis cezası dahi alabilirsiniz. Daha önceleri arkadaşım 450$ lık bir Spectrum kumanda almıştı ve satıcı 125$ yazdığı halde geri yolladılar. Gümrük memuruna bizzat itiraz dilekcesi vermek için gittiğimizde "bence çok kurcalamayın bunun hapis cezasıda var" demişti. Mantıklıda, sonuçta devleti kandırmaya çalışmıştı.
rs_guven adlı üyeden alıntı
Benim alarm hala gelmedi. 7 martta kargolanmıştı
Alarmlara bende baktım ama yurt dışından almaya değecek kadar bir fark yok. Carub Modacar alarmlara baktım, Türkiye' de bazı motosiklet malzemesi satan sitelerde 100 / 110 tL ama ben kargosu dahil 42 tL ye aldım. 2. gün elime ulaştı, hatta modelinide vereyim incelesin orta kalite alarm almak isteyenler. Carub 0011127 / anahtarlıklarının malzeme kalitesi çok hoşuma gitti, daha montajını yaptırmadım ama bütün motosikletlere uygun jack ile montaj yapılıyormuş kablo kesme derdide yok. Kargosuda dahil 42,50 ye bence oldukca başarılı ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
27 Nisan 2013, 01:02
yok benim aldığım en fazla 25 dolarlar civarı şimdiye kadar 3 siparişim oldu 1.geldi 2. gelir bugün yarın 3.yüde dün sipariş ettim bugün vermişler.
150 200 lira olan body armorlar 45 dolar civarı bide onlardan alacağımda bi sorun olurmu diye araştırıyordum..çok açık bilgiler bulamamıştım bide burada sorayım dedim.ama
anladğım kadarıyla birazda şans işi
-
29 Nisan 2013, 11:14
İlk siparişim olan eldivenler 16 günde elime ulaştı. Tahmin ettiğimden çok daha kaliteli çıktı ama ikisini de M beden istememe rağmen bir karışıklık olmuş ve birisi XL gelmiş. Bakalım bu problemi söyleyince ne yapacaklar. Linki: http://www.aliexpress.com/item/Motor...763958765.html
-
29 Nisan 2013, 12:26
dockerengin adlı üyeden alıntı
İlk siparişim olan eldivenler 16 günde elime ulaştı. Tahmin ettiğimden çok daha kaliteli çıktı ama ikisini de M beden istememe rağmen bir karışıklık olmuş ve birisi XL gelmiş. Bakalım bu problemi söyleyince ne yapacaklar. Linki:
http://www.aliexpress.com/item/Motor...763958765.html
sitede xl yi satıp bir tane daha sipariş etmenizi tavsiye ederim
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
-
29 Nisan 2013, 12:54
Süper Moderatör (BBRR)
Ali expresten dövme malzemeleri, Mp3 çalar, bazı giyim eşyaları aldım .. sorun çıkmadı .. gümrüğe takılacak ürünler belli.. bunu dışında sorun olmuyor. ancak dikkate alınması gereken husus gelen ürünler olabildiğince dandik .. bizim tel maşa dediğimiz türden ..zaten o paraya alaman malı kalitesi beklemekte normal olmaz
ürünü beğenmessen kargo sana ait .. göndermeye değmez.. bence gidin biraz fazla ödeyin karşınızda muhatap olsun .. bazı arkadaşlar çok ilgililer demiş.. adamlar akıllı kargo dahil 10 dolara aldığın ürünün burdan oraya kargosunun 30 dolar olduğunu biliyolar ee dönüş kargosuda sana ait bir MP 3 çalar geldi 70 dolara .. ülen 2 sene garantili sony sini alırım ben o fiyata ..
En iyisi gidin ekipmanınızı direk bayiden garanti şartları ile almanız ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
29 Nisan 2013, 13:15
-
29 Nisan 2013, 14:59
Mont alan olmadımı cidden kimse cesaret edemiyor herhalde 1 ay sonra abim çine gidicek ben direk ona sipariş verdim acıkcası orda bakıp kaliteli ise alıcak bir aksilik cıkmazsa resimlerini atarım montun
-
09 Temmuz 2013, 19:54
Şu eldiven (ilk mesajdaki) 8 dolar olmuş, alayım bari
http://www.aliexpress.com/snapshot/221574826.html
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
09 Temmuz 2013, 22:06
Ciddi eldiven düşünenlere http://www.aliexpress.com/item/Furyg...677655872.html Furygan deri mont ve ekipmanda çok başarılı bir marka avrupada da satılmakta ürün gerçektir heralde bu fiyata sattıklarına göre gümrüge takılmadan geçer.Avrupadaki 30 40 dolarlık eldivenleri bizim magazalar 70 80 dolara satıyorlar bence güzel ürün.Daha uygun fiyata da var ve başka markalarda mevcut gümrük sınırı 75 euro 100 dolar buna dikkat ederek alırsanız ek masraf çıkmaz takılma olmaz.
-
09 Temmuz 2013, 22:29
MeTaL adlı üyeden alıntı
O şuan 75 euro . 5 kere diyolar fakat sadece bir ayda 5 kere alışveriş yapanları gördüm. Pek takip edildiğini sanmıyorm. Arada bi piyango çarpaiblir tabi ama yinede düşük ihtimal.
bende yeni ebayden pil falan aldım 2 dolar deneme amaçlı yavaş yavaş açılıcam sanırım :D 5 li paketi ebay de 0,99 dolar olan pile burda herif tanesine 5 lira demişti bikaç ay önce insaf yahu
Benim merak ettiğim mesela kask gibi büyük boyutlu bir ürün sipariş versek gümrüğe takılabilirmi 70 80 dolar civarı mesela.
Ek olarak eğer kredi kartı olmayan yada alamayan varsa doğru migrosa gidiyor ordan ininal ön ödemeli kart alıyor bitane ( Yaş sınırı yok ) SOnra o kartı önce kendi sitesinde tanımlıyor sonra paypalda hesap açıp alışverişin keyfini çıkarıyor :D
-
09 Temmuz 2013, 23:06
oknglr adlı üyeden alıntı
O şuan 75 euro . 5 kere diyolar fakat sadece bir ayda 5 kere alışveriş yapanları gördüm. Pek takip edildiğini sanmıyorm. Arada bi piyango çarpaiblir tabi ama yinede düşük ihtimal.
bende yeni ebayden pil falan aldım 2 dolar deneme amaçlı yavaş yavaş açılıcam sanırım
:D 5 li paketi ebay de 0,99 dolar olan pile burda herif tanesine 5 lira demişti bikaç ay önce insaf yahu
Benim merak ettiğim mesela kask gibi büyük boyutlu bir ürün sipariş versek gümrüğe takılabilirmi 70 80 dolar civarı mesela.
Ek olarak eğer kredi kartı olmayan yada alamayan varsa doğru migrosa gidiyor ordan ininal ön ödemeli kart alıyor bitane ( Yaş sınırı yok ) SOnra o kartı önce kendi sitesinde tanımlıyor sonra paypalda hesap açıp alışverişin keyfini çıkarıyor :D
Size bir tavsiye pilin geçme işi çok riskli kozmetik ve kimyasal madde içeren pil gibi ürünleri farkederse alma hakkına sahip memur geçmeyebiliyor yani.Kask konusunda 75 euro 100 dolar hakkınız var boyutu önemli değil en fazla sizi çagırırlar yani para alamazlar devletin koydugu limit belli.
*O değilde burda 1.5 2 milyara satılan arai kaskları adam 20-30lu toplu halde 275-300 dolardan satıyor tanesini burda satan ne para kazanıyor belli değil :D
-
10 Temmuz 2013, 19:04
-
10 Temmuz 2013, 19:22
DEISIS adlı üyeden alıntı
6.66$ a kadar inmiş
Dolar kurunun yüksekliğini indirimle
absorbe edebiliriz
http://www.aliexpress.com/item/PRO-knight-finger-gloves-racing-motorcycle-cross-country-full-mittens-air-hockey-protection-Bike-Bicycle-Protective/845126503.html
Bu arada 4/4 ten beri hergün kullandığım eldivenimde bazı deformasyonlar olmaya başladı
Ama yine de fiyatını hakediyor çünkü korumalar iş görüyor bizatihi denedim
http://n1307.hizliresim.com/1c/b/q3k76.jpg
Benim eldivenler de aynı yerden yırtıldı. Biraz daha kibar olmak lazım
-
10 Temmuz 2013, 21:16
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Size bir tavsiye pilin geçme işi çok riskli kozmetik ve kimyasal madde içeren pil gibi ürünleri farkederse alma hakkına sahip memur geçmeyebiliyor yani.Kask konusunda 75 euro 100 dolar hakkınız var boyutu önemli değil en fazla sizi çagırırlar yani para alamazlar devletin koydugu limit belli.
*O değilde burda 1.5 2 milyara satılan arai kaskları adam 20-30lu toplu halde 275-300 dolardan satıyor tanesini burda satan ne para kazanıyor belli değil :D
Pillerin geçmemesi çok önemli değil ya arkadaş arıyodu bulamadık hiç biyerde bende görünce verdim siparişi altı üstü 4 lira tuttu. Ha biri geçirmeyip alıp kullanayımd erse gümrükte çok pis beddua ederim inş. oksitlenirde aleti bozar diye ama geri giderse paramı iade alırım satıcıdan.
O arai kasklar çakmadır büyük ihtimalle
-
04 Eylül 2013, 17:46
Arkadaşlar alibaba.com'dan bir parça almam lazım.Araba için rolanti valfi.Daha önce aliexpress.com'dan çok alışveriş yaptım ama alibaba.com'dan hiç yapmadım.Bu konuda tecrübeli olan biri yardımcı olabilir mi?
-
Sevkiyat adresini dolduramadım
Apartman Cadde daire İl ilçe olarak girebildim anca mahalle ve caddeyi kabul etmiyor english ıvır zıvır bir şeyler diyor varmı anlayan mahalleyle caddeyi giremedim :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)