msnden üyelik aktifı yap kardeş
msnden üyelik aktifı yap kardeş
üyelik aktifi yaptın mı peki?
Üyelik aktif
Ama hallettim sıralaması varmış sıralamaya göre yazınca kabul etti :]
benimde olmuştu galba aktif etmemişim tam hatırlamıyorum sonra olmuştu tabi
Kredi kartı ile ödemede güvenli alışveriş yöntemi ilemi ödeme yapılıyor yoksa visa var ona para ekleyip visadanmı ödeme yapsam acaba şu maaş atm kartlarında kredi kartını kullanmak istemiyorum :D
ooo ben neler almadımki eldıven cbr250 için double renklı öncam koltuk ısıtma elcık ısıtma mını kamera su gecırmez motosıklet için usb şarj cıhazı iphone4 için ekran jilatinini bile ordan alıyorum 2 dolara : )) vs vs 15-28 gun arası kargo olur en ufak bır sorunda maıl at paran iade merak etme
Durum :Tedarikçi siparişinizi işliyor
Hatırlatma :Tedarikçisi içinde sipariş gemi değil, bu sipariş otomatik olarak iptal edilecektir 6 gün 11 saat 30 dakika
İşlem süresini uzatın , Talebi sipariş iptali
Sipariş takibinde böyle bir şey çıkıyor varmı anlayan aliexpressden
adamların kargoya verme süresi vardır. 3-7 gün arası . o gün arasında malı kargoya verir. (China Post - Honkong post'a freeshipping ise)
sonra adamlar kargo nonu verince o süre 40-50 güne çıkar. buda ucuz gönderimden dolayı 2-3 haftada eline gelmesidir malın. Bekle. Kargo no ile ptt nin sitesinden yurtdışı gönderiminden bakabilirsin.
sonra mal gelir. sen onaylar adama parayı gönderirsin veya o bilmem kaç gün bittikten sonra sistem parayı aktarır.
Gelen kutusunda bi hareket yok 5 gündede hareket olmassa süreyi uzatır satıcıya mesaj atarım
Bu ürün nasıl sizce http://www.aliexpress.com/item/Trendy-USB-Ear-loop-Headphones-Earphone-FM-Sport-MP3-Music-Player-W-TF-Slot-4-color/987875538.html
Satıcı siparişi sevk etmiş kargo takip numarasıda var
Ürün durumu : makbuzu bekleniyor
Seçenekleri : açık uyuşmazlık
Onayla alınan sipariş felan diyor şimdi ne yapmam lazım
Listedeki aldığım ürünü seçip onayla alınan sipariş kısmına bastığımda
Onayla' tıklayarak, Satınalma Koruma sona erecek ve Satınalma tamamlanacaktır
size aldığınız öğeleri memnun olduğunu teyit emin olun.
Not: Alınan Sipariş Onayla sonra, anlaşmazlık açmak mümkün olmayacaktır Bu sipariş için. ne yapayım onaylayımmı ?
ürün eline gelmediyse onaylama, sen galiba google translate kullanmışsın. Sana kısaca diyorki, ürün eline sapasağlam geldiyse onayla. Bu onay tuşuna basman demek paranın satıcıya aktarılması demek. Satış tamamlanacaktır. Eline ürün gelmezse, yanlış veya eksik ürün gelirse hak talep edemezsin demek.
Chrome çeviri yapıyor tam olmasada kısa yoldan anlayacak şekilde trye çeviriyor yazıları Çince harfleri bile çeviriyor .d
İlk yurtdışı alışverişim takip numarası var bekleyecez artık
bende dealextremeden alışveriş yaptım 15 dolarlık 2 hafta oldu en güzeli unutmak illaki eline ulaşıyor çünkü okduklarıma göre bu şirketler kargo işinde türkiye için kargolamadan daha iyiler olay türkiyeye girdikten sonra ptt nin kargoyu sana getirmesinde bitiyor
Güvenli alışveriş sistemi yok kartın tüm bilgilerini giriyoruz bence sakıncalı alışverişten sonra kartın çipi bozuldu işin yoksa 2 hafta kredi kartı bekle huzursuz oldum bu durumdan zaten kargoya verdiği günün ertesi para kesilmiş
Ebayı tercih edeceğim
Ebay paypalı desteklediğine göre daha güvenli olmalı paypal
alibaba sitesinde sana yamuk yapan satıcıyı firmaya ilet bir daha hayatta o siteden satış yaptırmazlar alibaba çok güvenilir bir sitedir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)