Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Kask Konusu

Motovento
    REKLAM ALANI
    phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    ls2 videosunda güvenlikten bahsediliyor mu? yani sharp ve ece standardına sahip denmesi dışında barkının kendi yorumu var mı? çeneden açılır kaskların güvensiz olduğundan bahsediliyor mu?

ls2 videosu tanıtım videosu. sağ altta eşşek kadar motosikletim.com.tr yazıyor. adam reklamda da mı rol almasın? abi ben de diyorum ls2 yi mi açılır kaskı mı övmüş tey allam ya.
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı yasdal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sadece her videonun sonunda güvenilirliğinin sorgulanır olduğunu düşündüğünüz Sharp testi derecesini söylemeniz manidar geldi.

Bu forumda (ve tüm motosiklet camiasında) düşündüğünüzün çok çok üzerinde takipçiniz olduğunu bilmenizi isterim. Ben dahil bir çokları programlarınızı TV de ve video sitelerinde takip ediyor ve samimi, bilgili, iyi noktalara dokunan üslubunuzu takdir ediyoruz. Öncelikle "motosiklet sürücüsü olma" bakış açınızı değiştirmediğiniz sürece bu samimi anlatımın devam edeceğini düşünüyorum. Bizim gibi düşünen, bizim ihtiyaçlarımızı bilen bir programcının orada o işi yapıyor olması (tüm maddi ve manevi engellere rağmen) bu forumdaki tüm arkadaşların da kabul edeceği üzere bizim için büyük avantaj olur olsa olsa.

Başarınızın daimi dileklerimle...
    bende katılıyorum.. reklam olayına dönerse iş, karizma gider..
    motosiklet sürücüsü için dogruya teşvik eden insan olmakla, reklam olması arasındaki ince çizgi aşılırsa..
    imaj zedelenir diye düşünüyorum..
    keşke arai nin dükkanında arai nin yanında bir ekstra bir kask daha olabilirdi kıyaslanabilecek..
    tabi bu da arai distribütrünün yanında olmazdı..
    biraz reklama dönüyor gibi algılanabilir.. ben reklam havası aldım acıkcası..
    # motosikletle.blogspot

Utided - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Hyosung GV250
    ilk kaskımı alma araştırmalarım sırasında karşılaştığım en bilgilendirici konulardan biri oldu bu. Ağzınıza, aklınıza, cem yılmaz tavrınıza sağlık.

manners - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    babam her zaman der, beynine bictigin deger olcusunde kask al. 100 liraysa sana beyninin degeri 100 lira ver.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:36 ----------

ayrica birseyi daha belirtmek lazim, bizim insanlarimizda gordugum en buyuk sorun, ellerinde imkanlari dahilinde ne varsa, o urununun dunyanin en iyisi olduguna inanip milletle onun kavgasini yapmak, halbuki tum samimiyeti ile ya benim imkanim buna yetiyor ve bu aldigim urun maglesef o kadar iyi degil, yorumunu yapip neden iyi neden kotu oldugunu arastirsalar biraz ne cahillik kalacak nede baska birsey,

adam broadway araba aliyor, ona sorsan bmw onun yaninda neki peheeey kiyaslamaya bile degmez.

once kendimize samimi olmaliyiz ki az biraz da olsa ilerleme kaydedebilelim.

Diyelimki adam reklam yapti, sponsor aldi, bunun neresi cok kotu onuda anlamis degilim. hem adamin anlattigi urunu elestrip samimiyetinden suphe ediyorsunuz hemde reklam yapiyor diye yadirgiyorsunuz, Arari kaski bende kullaniyorum, keske gonul isterki 150-200 lira olsun herkez kullanabilsin, kaskin pahali olmasi en guvenli olmasi anlamina gelmiyor bazi yorumlarda isi bilen arkadaslar metalurjinin en derin noktalarina inerek aciklamalarda bulunmuslar, ama konu sadece koruma degilki, bu isin konforuda var. ve oda maglesef oyle cok ucuz birsey degil. birseye sirf ulasamiyoruz diye yada begenmiyoruz diye kotulemek bize hic birsey kazandirmaz

saygilar.

extra_serkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp xl 650 (2006)
    Arkadaşlar selam
    Kask vizörüne film çeken varmı daha önce ? Dün aldığım AGV kaskın vizörü 125 TL de kaskın 4/1 fiyatı

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    Alıntı extra_serkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selam
    Kask vizörüne film çeken varmı daha önce ? Dün aldığım AGV kaskın vizörü 125 TL de kaskın 4/1 fiyatı

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------

http://imageshack.us/a/img12/5774/1tv0.jpg
    Bütün forum öğrendik kask vizörüne film çekeceğini, başka yer kalmadı yazacak zaten.
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

REKLAM ALANI
7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)