biri diyo alırken tarihine bakın tarih önemli tarihden bihaberse uzayın ordan. diğeri diyo çoook para ver arai al uzun yıllar kullan ben pek bişey anlamadım.uykum geldi heralde
http://www.youtube.com/watch?v=guoItcZ9TAM aradığım videoyu buldum daha önce çift d kilit sistemli kask kullanmamıştım ama kolaymış
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
Sıfır karbon fiber kask + en kalite deri ceket/eldiven/pantolon + süper destekli ayakkabı ile yere düşseniz ve üzerinizden kamyon geçse ölüyorsunuz. Motosiklet süper riskli bir araç. Full takım 20 km/h ile giderken boynunu bariyere çarpıp ölen var burda. Bu koruma konusunda hep kaza düşünülüyor. 'Yetersiz' bir yaklaşım bence.
Kaskın sizin kafanızı korumaktan başka bazı başka fonksiyonları da var ki çoğu kişi bunları atlıyor. Kask satılırken kriter işte bu iyi korur, bu daha iyi korur şeklinde. 100.000 km kazasız yol yaparsınız, kask yerle hiç temas etmez, ancak o kadar km boyunca o kask hep kafanızda duracak değil mi. Bunun bir iç rahatlığı var, hafifliği var, vizor kalitesi var vs. 300 liralık kask var, 1500 liralık kask var. Ikısı de kafanı korur bir şekilde ancak birinin konforu diğerinde olmaz. Kafasına karbon fiber kask geçiren biri de bir daha diğer alternatiflere yönelmez. 50" Full HD televizyondan CRT monitöre dönmüşsün gibi bir etki yaratıyor zira.
Kafanızda o sadece tepede duran bisiklet kasklarından biri bile olsa, kafanızda hiçbirşey olmamasından iyidir. Aksini düşünen halt eder. Paranıza, kullanım amacınıza göre iyi bir kask seçin ve kullanın. Yaklaşımınız hangisi kazada beni daha iyi korurdan biraz daha geniş olsun. Kendi yararınız için.
Şu Marushin in carbon kaskları hakkında yorum yapabilecek varmı? sharptanda 5 yıldız almış. Şimdi Marushin RS-1 Carbon mu yoksa aynı fiyat aralığında compozit araimi?
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
nitro aikido kullandım ama shark speed-r alınca harikaymış dedim...bence başkasını tanımam dememeli...bu işi iyi yapan başka firmalarda vardır mutlaka...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
adam bir sürü mühim bilgi veriyor, ki bilgi en değerli şeydir dünya var olduğundan beri.
reklam vs bık bık bık edeceğinize bişeyler kapmaya bakın.
Sahibindende Marushinin rs 2 kaskını ki carbon fiber direk 500 euroluk kaskı 699 tlye satıyolar http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-marushin-carbon-rs-2-sok-fiyat-117908746/detay linkide bu nasıl oluyor bu ilginç değilmi :D ya kask düşmüş yada üretim baya eski çözemedim pazartesi bir arıyım su satıcı arkadaşı.
O ilan TEKAY MOTOR un arkadaşım ben gittim baktım ellerinde kalan son 6-8 kaskı 500 euro dan kapı açıp 700 e veriyorlar
avrupada satış fiyatı zaten 240-250 eurolarda bu kaskın arada yiyen olursada kendi sitelerinde 500 eurodan çaıkvarecekler.http://www.tekaymoto.com.tr/index.ph...tegory&path=87
Bazıları çok yalama adam
Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.
Abi hayranınım ya.. canım sıkıldıkça,boş vaktim oldukça açıyorum vidyolarını izliyorum.Ender insanlardansın..
biraz rüzgar alıyordu benimki...maske ile kullanınca sorun yoktu yalnız...ses düzeyide bu fiyata göre makul...yalnız motomax'da stoklarda yok bir süredir...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Kaskın belli bir süresi varsa, nasıl aldıkmı pahalısını alıp(Arai gibi mesela) uzun yıllar kullanıyoruz anlamadım?
nolan ncom kaskım var 2007 de aldım 10kez düşürdüm. Şu an vizörü çatlak ama kaskta sadece çizik var.
Bir arkadaşımın shoei kaskı var yaklaşık abartısız 10 yıllık, babası bile takmış.
Barkını çok seviyorum ama özellikle ben kullanıyorum,en iyisi vb...söylemleri yapmak istemese bile reklama kaçıyor gibi.
alın size agv kaskın eski bir modelini testi tabiki profesyonel değil amatör ama batma direncini net olarak görebileceğiniz bir test
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Bazıları çok yalama adam
Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.
Hocam ingilizcem iyi değil. Şimdi noluyo ben anlamadım. Bu agv bizi yolda apaçi ve siu ların oklarından koruyacakmı yoksa korumayacakmı?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)