Merhabalar arkadaşlar böyle bir video gördüm paylaşmak istedim sizinle umarım konunun yeri burasıdır herkes izlesin izlettirsin rica ediyorum ...
Merhabalar arkadaşlar böyle bir video gördüm paylaşmak istedim sizinle umarım konunun yeri burasıdır herkes izlesin izlettirsin rica ediyorum ...
Güzel bir vidyo..
çok uyarıcı
Bu videoyu görmüştüm daha önce anlamlı bir video "yalnız adam çene açılır kask giyiyor düşünce çenesi dağılır" diyen ilk kim olcak diye bekliyordum ben oldum
Abi şaka makinalarini biliyorum birr ara özenirdim YBR ile tekere kalkmak ama motor üstüne çıkınca düşüncen oyle olmuyor abi ne olursa olsun korumasız binmeyin kendini düşünmüyosan artçını düşün adam telefonla oynuyo arkadaki bırak ya ölünce bizim ailelerimiz MOTOR TEHLIKELİ DİYOR onlar yüzünden onlar almıyorsa önlemini
Bunun gibi mesela...
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
İçim karardı..
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Eve motorla gitmemeyi bile düşündüm
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
içim yanar içim kanarda....... eeeeeeiiiiiiiisssssyaaaaaannn.... gibi bir avuç.... Galaaaaaaaaaaaaaaan......
"men dakka dukka"
Gidilecek mesafe ne kadar kısada olsa muhakkak korumalar şart
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)