Geçenler de face de gördüğüm liseli ergenlerin kurduğu bir grupta, bu konuşmanın bir bölümü dikkatimi çekti,
hayat bu kadar ucuz mu dedirtiyo. Bizim burda zibil gibi, caddeler de egzozlarını murçla deldikleri motorları
bağırta, bağırta arkaların dan sövdüre, saydıra sinek gibi arabaların arasından ...
eyüp küçük oglum beni dinle cumartesi günü saat 5 de cimin duraklarından - yeni mite
kadar basıymısın hacı bi parlementine (: unutma sen benim küçügümsün daha (: [u]
cevap: tamam yarışalım
bu fotolar diğer yarışlarından örnektir
Yahu arkadaş biz boşuna mı Ehliyet aldık, kask kullanıyoruz, ruhsat çıkardık,
sigorta ödüyoz heleki o zaman plakayı da boşuna mı takıyoruz; şimdi böylelerini polis bazen kovalıyor ama
1-2 tanesini yakalıyo gerisi firar da. eee gene kaldıkları yerden devam. Erzincan da motorize polislerin
v-strom, gs 650'leri var ama gördüğüm kadarıyla resmi programın dışına pek çıkılmıyor. Belli noktalar da
bekleniyor bir de şehir turu tamaaam hadi akşam oldu, işte bu yüzden sayıları gittikçe artıyor.
Benim kaç defa şahit olduğum bir durum, ev alacak çocuklu ailelerin özellikle caddeye bakan cepheyi
tercih etmediğini görüyoruz. Çünkü bas bas bağırta bağırta deli gibi gecenin bir yarısı bile motor sürüyolar.
Sonları iyi olur inşallah...