Merhabalar. Sürücü kursundan dosyamı aldım fakat emniyette ne kadar masrafım olacağını bilmiyorum. Aranızda yeni almış olan varsa trafik masraflarına ne kadar ödediğini yazabilir mi?
Merhabalar. Sürücü kursundan dosyamı aldım fakat emniyette ne kadar masrafım olacağını bilmiyorum. Aranızda yeni almış olan varsa trafik masraflarına ne kadar ödediğini yazabilir mi?
300 müydü emniyet sanırım öyleydi..
-Yeni alınacak Sürücü Belgeleri için
A-F-H Sınıfları için 110.80 TL
B sınıfı için 333.60 TL
Diğer sınıflar 556.35 HARÇ BEDELİ,
(Sürücü Belge Harçları Maliye veznesi ile Anlaşmalı Bankalara Ödenmektedir)
-tüm sınıflar için 89.00 TL KART BEDELİ ile
12.00 TL... Hizmet Bedeli olmak üzere
TOPLAM 101.00 TL ÖDENİR.
Affedersiniz hocam bir şey soracağım. Ehliyet kursuna ne kadar ödediniz?
Ben bugün yazıldım sadece A2 için.kurs için de 400e anlaştık.masraflarda şöyle
yazılı sınav harcı: 53tl
direksiyon sınav harcı:40 tl
dosya ücreti:50tl
ehliyet harcı A2 için:110,8tl
emniyet kart ücreti:101tl
"Sonsuza kadar yaşayacakmış gibi düş kur, bugün ölecekmiş gibi yaşa"
dostum iki gün önce aldım yeni ehliyetimi,fakat ben B ye A2 eklettim.senin nasıl bilemiyorum ama işlemler şöyle :
önce maliye'ye harç yatırıyorsun 110 TL...
sonra dosyanla trafik şubeye gidip parmak izini verip dosyanla beraber 101 TL daha veriyorsun.B mevcutsa onu teslim ediyorsun.birkaç saat sonra gidip yeni ehliyetini alıyorsun.
Önemli olan neye bindiğin değil,rüzgarı nasıl hissettiğin
BEYLER BEYLER A2 KURS UCRETİ 200 İLE 250 ARASINDADIR SAKIN KAZIKLANMAYINIZ!!!
Ankara kardeşim.A2 250 lira peşin verdim.Normal fiyatı 350 lira idi.Samsundaki bir arkadaşımda 200 liraya kayıt oldu.O fiyat söyleyenlere itimat etmeyin.
Anladığım kadarıyla Türkiye genelinde illere göre kurs ücretleri değişiyor. Ben Eskişehir'deyim. Burada genellikle 350-450 arasında değişiyor. 250-300 arasında bulursanız kaçırmayın. Ayrıca B ehliyeti olup A2 almak bir değiştirmiyor..
O kurs ücreti sabit değil ben 500 liraya yazıldım yazıldıgım bölgede 600 650 750 diyen oldu uzak yerlerde vardı 400 450 ye ama aynı hesaba geliyor oraya git gel masrafı falan.
kursa fiyat sordugunuzda herseyin içinde olup olmadıgını mutlaka sorun saglık raparundan snv harcına kadar v.b
Şunu anladım ki; İstanbul'un taşı toprağı KAZIK!
KYMCO Agility City 125
01 BUG 66
Bende yazıldım 250 lira.
Haricinde 322 tl masrafınız la ehliyeti alacaksınız dedi.
Kalem kalem yazdırdı nereye ne kadar ödeneceğini. Haricinde tek kuruş çıkmayacak dendi.
B ehliyetim var + A2 alıyorum bu arada.
Birde şöyle bir şey söyledi eskiden sınırlama yokmuş yazan yazabildiği kadar öğrenci yazıyormuş.
Şimdi öyle değilmiş. Kota varmış. Bulunduğunuz yerdeki fiyatlar o yüzden yüksek olabilir.
Nacizane tavsiye İstanbul gibi büyükşehirlerde yaşayanlar ücra köşelerde kontenjanını dolduramamış kursları bulurlarsa ihtimal ki daha ucuz olabilir.
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
cevaplarınız için teşekkürler. Ben İstanbul'da oturuyorum. Kursa 500 lira ödedim harçlar dahil.
2 sene önce b ehliyet aldım şimdi a2 alacam.parmak izi kağıdım falan duruyor tekrar parmak izi verecek miyim? 50 tl biliyosunuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)