Arkadaşlar merhaba,
Motosikletimin lastik markasını boyamak istiyorum.TEkzen'e gittim orada kalem bulamadım.Nasıl boyanır?Ne ile boyanır yardımcı olur musunuz?Alternatif malzemeler var mıdır?Daksil olur diye duydum birinden.
Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba,
Motosikletimin lastik markasını boyamak istiyorum.TEkzen'e gittim orada kalem bulamadım.Nasıl boyanır?Ne ile boyanır yardımcı olur musunuz?Alternatif malzemeler var mıdır?Daksil olur diye duydum birinden.
Teşekkürler
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Kalemler daha pahalı olmasına karşın daksil daha güzel bir görüntü veriyor.Ancak ikisi de lastiği sürttüğünde veya havası az ise esneme yaptığında (yazının bulunduğu kısımda aşırı şekil değiştirme olursa) kolaylıkla çıkabiliyor.
Find what you love and let it kill you.
Oto aksesuarcılarda ve motosiklet parçacılarında lastik boyama kalemi bulabilirsiniz. 8-10 lira bişey.
lastik boyama kalemleri vs hep boş...
sen gidecen bir reklam firmasına
dersini anlatacan
bir de eski model iş yapan tabelacılara gidecen.
onlar içi boş olan yazının için dolduruyor.
uygun boyanın ne olduğunu araştırmalısın bence.
yağlı boya olabilir.
ama sen boya satan yerlerde önce bunu bul.
ben bulamadım...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Çoğu boya lastiğin esnemesinden dolayı çatlama yapıyor arabanın ve motosikletin lastiklerini daksille boyadım.Hem kalemden daha ucuz hem daha parlak duruyor.Çatlama yaptıkça daksili alıp üstünden geçebiliyorsun.
Find what you love and let it kill you.
Cevaplar için çok teşekkürler.
Yani kısaca lastiğe güzelce bir hava bastığımızın akabinde güzel bir daksil geçicez.Çatladıkça ilave edicez
Denedikten sonra paylaşım yaparım arkadaşlar.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Murat abi.. Al bi beyaz sprey boya.. yazıların yanlarını kapat bas spreyi.. uzaktan..5 tl ye kalıcı cözüm..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
bauhausta, koçtaşta,realde ve motosiklet mağazalarında lastik kalemi satılıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)