Bende alıcaktım, eskişehirde bulamadığım için fuara gittim yakından inceledim, safkan çinli, cbr 250 çakmasını görünce (yeni kasa adı altında) direk vazgeçtim, zaten Bu Moto'run sayfasını ilk açıldığından beri takipteydim, tanıtan arkadaşın motor için toplamda baya bi masraf etmesi (zevkine göre yaptığı harcamaları katmıyorum) onlarıda dahil edince zaten 0 km markalı bir 250 lik alınabiliyor.
+ motorunun o kadar servise gidip yatırması vs. ne kadar + sı olsada gözümde 0 a düştüğü için, yaşadığım şehirde sevisinin ve bayisinin de olmasına rağmen, Allah büyük ya karşıma çıkarıyo
1 tanede (ufak kazalı - sahibi olan bi arkadaş çukura biraz sertçe çukura girmesinden kaynaklanan hasarı görünce, (sorun hasarlı olması değilde hasarın
büyüklüğü) ve giderilmesi için gereken yedek parça fiyatı.) beni vazgeçirdi.
Ucuz etin yâhnisi hesabı Atalarımız boşa söylememiş, ben riske girmek istemedim tercihimi servisi bol, yedek parçada sıkıntı yaratmıyacak, az yakıcak (enjeksiyon), yarın bir gün olurda sıkışırsam Allah göstermesin. satması kolay olacak motordan yana kullandım.
Ne kadar 125 lik fiyatına 250 lik olsada isterse 500 lük olsun benim gözümde sıfır.
Tabiki renk ve zevk meselesi sonucta alıcak sensin parasını sen vericeksin
Hayırlısı olsun. Tekerin düz basssın.