virajlarda lastigimin tamamını kullanamıyorum..
Reklamlar
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
asfaltı guzel olan ve hızımın yettiği her yerde.
Bu yuzden sayini soyleyemem.
Teknigi gelistirmek yanlislikla hizli girilen bir viraji donmeyi de kolaylastiran bisey. Tehlikeli bir durum yok ortada.
Gözden kaçırmışım, 90 arka lastikle daha zor olur.
Motor ne kadar yatarsa süspansiyon o kadar işe yaramaz hale geliyor, şasinin esnekliğine kalıyor iş. O sırada yoldaki taştı, çukurdu, bir girsen kendini yerde bulabilirsin. Güzel asfalt bulmak ciddi zor iş İstanbul'da .
Ben de viraj çalışması yapıyordum, sonuna kadar kullandım lastikleri, üstelik IRC'ler. Yine de vazgeçin bu sevdadan derim, veya CSS gibi viraj okuluna gidip ciddi bir şekilde öğrenip yapın.
Reklamlar
-
Benim Cbf de de Duro vardı.1 zorla 2 zorla 3.ünde duroyla asfaltın tadına baktık.Duro da önden kaybettin mi geçmiş olsun..Ayrıca çok yatırman veya 5-10 km fazla hızlı viraja girmen sana bir fayda sağlamaz.
Allah korusun düştüğün zaman keşke demeden önce, viraja girmeden 2 kere düşün.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
o konuda haklısınız, ama öğrenmek sürekli olarak o şekilde gidilmesini gerektirmez diye düşünüyorum.
-
Sürtünme sınırına yeterince yaklaşmışsın zaten. Fazlası canını yakar.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
125 cc ile ne kadar zorlarsan zorla ekstra riskten başka hiçbirşey geçmez eline ki zaten zorlayamıyorsun oda ortada ben kıçı kırık ybr ile yanağa kadar yatıyorum
-
2. resimdeki gibi motoru yatırıp kendin dik konumda kalırsan istediğini başarabilirsin gibi.
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
-
madlive adlı üyeden alıntı
aranan kan bulundu. eyvallah hocam.
-
Eyvallah tamam da, bildiğin yanlış kullanımın resmi o.
-
Motoru yatırmak değil, yatırmamak maharettir.
-
GorkeM adlı üyeden alıntı
Motoru yatırmak değil, yatırmamak maharettir.
bizde yatırmakla yatırmamak arasındaki ince cizgiyi seviyoruz.
-
Lastiğin havasını indir, daha fazla alan yere değsin. O çizgiyi gör ve orgazm ol, sonra lastiğe hava bas devam. Ya da malum internet sitelerine gir. Dediğin olay bizim ülkemizin asfaltında olmaz kardeşim. Fazla zorlama
Tabi lastiğin havasını indirdikten sonra viraja girmeye çalışma
-
kardeş iyi kötü güzel bi motorun var bırak sen döneceğin kadar yat
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)