Simson Motosiklet Kullanıcıları (ifa)
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar..
Bir zamanların modası olan bu motor halen ayakta ve sahiplerine hizmet etmekte..
Güncel olarak kullanabileceğiniz SİMSON motosiklet hakkında ve yedek parça konusunda birbirimize destekl olacağımız bu sayfayı bütün SİMSON Kullanıcıları için açmış bulunuyorum...
Benim SİMSON S51E 12 volt motorum var..Buradan SİMSON KULLANICILARI ile irtibat kurarak birbirimize destek olmak istiyoruz..
Reklamlar
-
Merhaba, çocukluğumda Tokat'ta ikamet ederken, babamın aldığı SİMSON'la çok güzel günler geçirmiştik.
Şimdi İstanbul'dayım, geçenlerde babamla sohbet ederken SİMSON konusu geçti,
Ben şuanda PLAKALI SATIŞI sorunsuz Bir SİMSON arıyorum, İSTANBUL ve çevre illere aracımla gelip satışını alacağım.
Her nekadar parça yaşlılık sorun gibi görünsede bulursam 600-750 TL civarı SİMSON arıyorum.
scooter şeklinde olmaycak!!! uygun çevrenizde böyle bir SİMSON varsa cozbek@yandex.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.
-
26 Haziran 2013, 16:14
cozbek83 adlı üyeden alıntı
Merhaba, çocukluğumda Tokat'ta ikamet ederken, babamın aldığı SİMSON'la çok güzel günler geçirmiştik.
Şimdi İstanbul'dayım, geçenlerde babamla sohbet ederken SİMSON konusu geçti,
Ben şuanda PLAKALI SATIŞI sorunsuz Bir SİMSON arıyorum, İSTANBUL ve çevre illere aracımla gelip satışını alacağım.
Her nekadar parça yaşlılık sorun gibi görünsede bulursam 600-750 TL civarı SİMSON arıyorum.
scooter şeklinde olmaycak!!! uygun çevrenizde böyle bir SİMSON varsa cozbek@yandex.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.
Kardeşim, yolun Bursa'dan geçerse eğer orada plakalı modelleri bulmak mümkün, hem oralarda parça vs. problemide yok oralarda aradıkların mevcut.
Ama benim motor s51 di.Antepden memleketim olan KAHRAMANMARAŞ'a getirmiştim.2.sahibinden almıştım. 1.5 ay kadar sürdüm, bağa gidip geliyordum trafikle benzin bitmediği sürece ilişkim yoktu.Bundan önce polisler hiç kovalamazken ve sivil polisin yanından geçmeme rağmen bir şey demezken beni bir polis çevirdi ve motoru soruşturdular hurdaya ayrılmış ilk sahibi tarafından taa 2001 de. Benim aldığım adam demişti zaten 10 senedir biniyorum diye.Ama bende A2 de olmayınca o zaman motorum 2 ay kadar oldu yedieminliğe bağlandı.Ve motorumu geri alabilir miyim bilmiyorum. ? ve motor ilk sahibinin üzerineydi... :(((
-
slm arkadaşlar bende simson hastasıyım elimde var bitane 88 model simson 70 cc halya ayakta arasıra bozulsada elimden geldince tamirliyorum ama maşalahı var cok zevkli bir alet iki zamanlı olsada o sese bayılıyorum titreşim yok yakıt yok
-
Arkadaşlar, Muayeneli-Sigortalı ve Noter Satışı olan SİMSON arıyorum. Skuter hariç her modeli olabilir. Fiyat görüşülür. Mesajınızı bekliyorum..
-
merhaba herkeze,şuan 1989 simson s51 var elimde,ilk sahibiyim ve şuan şasesinden elektirk tesisatına kadar söktük yeniliyoruz,ilerde fotografları paylaşırım
-
Motosiklet tutkum babamın Balkançe' si üzerinde daha kafada saç yokken başladı.
Sonrasında , el-ayak yetiştiğinde yani 9 yaşımda artık kendi başıma Simsonla gezer oldum.
Şimdi garajımda iki tane var , biri babamın 3 viteslisi , diğeri ise benim 4 vitesli enduro olanından.
Tüm sorunlarla kendi başıma cebelleşe-cebelleşe , komle motoru dağıtıp toplayabilecek kadar uzmanlaştım .
Bakım ,arıza ve parça konusunda elimden geldiğince bu başlık altında sizlere yardımcı olmaya çalışırım
-
taglis adlı üyeden alıntı
Motosiklet tutkum babamın Balkançe' si üzerinde daha kafada saç yokken başladı.
Sonrasında , el-ayak yetiştiğinde yani 9 yaşımda artık kendi başıma Simsonla gezer oldum.
Şimdi garajımda iki tane var , biri babamın 3 viteslisi , diğeri ise benim 4 vitesli enduro olanından.
Tüm sorunlarla kendi başıma cebelleşe-cebelleşe , komle motoru dağıtıp toplayabilecek kadar uzmanlaştım .
Bakım ,arıza ve parça konusunda elimden geldiğince bu başlık altında sizlere yardımcı olmaya çalışırım
Bende satılık bir SİMSON arıyorum. Scooter hariç her modeli olabilir. Eğer bildiğiniz yerde veya çevrenizde satılık bir simson var ise tabii muayene-sigorta lı satın almak istiyorum. Lütfen yardımcı olunn..
Bu arada SİMSON tüm motosikletler arasında bir ayrıcalıktır. Çünkü küçük hacminden çok daha büyük bir tutkuyu içinizde oluşturur..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
vulcan666 adlı üyeden alıntı
merhaba herkeze,şuan 1989 simson s51 var elimde,ilk sahibiyim ve şuan şasesinden elektirk tesisatına kadar söktük yeniliyoruz,ilerde fotografları paylaşırım
Kardeşim Bende KAHRAMANMARAŞ'tan katılıyorum. Bende Simson arıyorum. Eğer yardımcı olabilirsen çok memnun olurum..
-
SATILIK SİMSON ARANIYOR !
-
28 Aralık 2013, 18:46
bizim apartmanın garajında var bi genç arkadasta birde mobileti var haftada bir renk değiştiriyor simsonu yeni getirdi komple zımparalamıs uygun bi zamanda boyuycak heralde. tamircide falan da calısıyor olabilir bir sorarım
-
28 Aralık 2013, 20:27
Vayy be, fi tarihi lise dönüşü yolum üzeri bir bayii getirtmişti bu şirinleri, camekana yapışıp salya sümük hayal düzerdim , Mz'ler gelip piyasaya 2 zamanlı atiklik'leri ile damga vuruncaya değin (ön fren disk'ini unutmamak lazım).
-
Arkadaşlar, SATILIK SİMSON ARANIYOR !
Muayene+Sigortalı olmalı, trafikte sorun yaşatıyor. İlk simsonum bu yüzden trafikten çekildi.
Fiyat görüşülür. İlan bilgileri temsilidir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mz-satilik-simson-motosiklet-araniyor-143902849/detay
İlgilenen Herkes'e Teşşekürlerimi sunarım
-
MUAYENELİ-SİGORTALI SİMSON S51 S53 S70 S80 S83 SCOOTER MODELİ HARİÇ HER MODELİ OLUR.. ÜCRET GÖRÜŞÜLÜR.. TÜRKİYE NİN HER İLİNDE OLABİLİR..
-
SİMSON adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar..
Bir zamanların modası olan bu motor halen ayakta ve sahiplerine hizmet etmekte..
Güncel olarak kullanabileceğiniz SİMSON motosiklet hakkında ve yedek parça konusunda birbirimize destekl olacağımız bu sayfayı bütün SİMSON Kullanıcıları için açmış bulunuyorum...
Benim SİMSON S51E 12 volt motorum var..Buradan SİMSON KULLANICILARI ile irtibat kurarak birbirimize destek olmak istiyoruz..
Tokatta bi abimiz hurda şeklinde aldığı simsonu restore etmek için uğraşıyor. Çok ta şahane bir çalışma olacak gibi. Hatta ön çamurluğun üstünde köpekbalığı yüzgeci gibi plakasıda var
-
-
Hergün evin yanındaki ,yeşil depolu simsonu gördükçe gülesim geliyor ne komik bir motosiklet ve isim yahu
-
İşte Simson böyle bir şey , daima insanı neşelendirir.
-
SATILIK SİMSON MOTOSİKLET ARANIYOR. ÜCRET GÖRÜŞÜLÜR. PLAKA-MUAYENE ŞART(SADECE NOTER SATIŞIDA OLUR.)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
vulcan666 adlı üyeden alıntı
ÖZELDEN GÖRÜŞEBİLİR MİYİZ? Ben KahramanMaraş'tan katılıyorum. ilk sahibi iseniz ve satmayı düşünürseniz görüşelim
-
19 Temmuz 2014, 14:47
-
19 Temmuz 2014, 19:40
1964 model 2 zamanlı simson geldi bu gün uzun yıllar yatmış bakımını yapıp çalıştıracagım 51 senelik motor çok güzel ama tam bir tarih .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)