Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Merhabalar Motor almak istiyorum fakat

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Nc750X
    http://www.youtube.com/watch?v=cmHK0XFCPVI al kardeş izle yoruma gerek yok

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    salvoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Süper 8 2012
    honda cbr 250 ninjaya göre daha keyifli ve bana görede görünüşü daha güzel.Ninja kullanmadım fakat honca 250 gayet rahattı . Açıkcası suan düşündümde kavasaki servisi biliyomuyum diye onuda hayırlayamadım.

xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Merhaba arkadaşım.

Ben 2013 Şubat ayında 2005 model CBR 125 R'den 2012 model CBR 250 RR'a geçtim.

CBR 250'yi almadan önce ben de tipini beğenmediğim için hep başka alternatifler üzerinde yoğunlaştım. Bir ara ciddi ciddi "Bumoto Calibre 250R" bile düşündüm.
    Ancak kalite ve tecrübeyi göz önüne alınca 250'lik motosikletler içinde yalnızca 2 seçeneğim kaldı: Ninja 250 ve Cbr 250.

1. tercihim Ninja 250'ydi ancak özellikle yedek parça konusunda çekincelerim oldu. Ayrıca 2012 model Ninja 250 hâlâ karbüratörlü. (Tabii ki karbüratörlü motosikletleri kötülemiyorum.)
    Ayrıca iki motosikleti de başında inceleyince Ninja'nın daha heybetli durmasına rağmen kalite olarak çok az da olsa CBR 250'den geri olduğu gördüm. (Gösterge olarak da CBR 250 daha iyi görünüyor.)
    Ayrıca motosiklet ömrü ve dayanıklılık konusunda herkes Honda'nın daha iyi bir seçenek olduğunu söyledi. (Kawasaki ile 2011 Süperstok şampiyonu olan Engin Yılmaz da dahil.)

Son olarak yakıt performanslarını incelediğimde Ninja 250'nin sınıfına göre gerçekten çok fazla tükettiğini öğrendim. CBR 250 ise yakıt konusunda epey cimri bir model.
    Ninja 250 top speed'de 10/15 KMH daha fazla hız yapıyor ve 110 KM'nin üzerindeki hızlanması CBR 250'den biraz daha çabuk. Ancak bu iki avantaj CBR 250 ile çok çok büyük bir farklılık oluşturmadığı için yakıt performansını da göz önüne alarak CBR 250R aldım.

CBR 250'yi almadan önce Bumoto Calibre 250, Hyosung GT250 ve Daelim'i motosiklet başında inceledim. Üzerlerine oturdum. Ninja 250 ve CBR 250 ile de tur attım. Benim boyum kısa olduğu için CBR250 ergonomik olarak da bana daha yakın geldi.

İnan CBR 250 alana kadar tasarımını kesinlikle beğenmiyordum. Ancak motosikleti aldıktan sonra tasarım olarak da yeterli olduğunu düşünüyorum. Servis ve yedek parça durumunu da göze alarak CBR 250'yi kesinlikle tavsiye ederim.

Ayrıca motosikletle ilgili yorumları forumlardan oku ancak tercihini motosikleti denedikten sonra yap.
    EmrE_09 bunu beğendi.

salvoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Süper 8 2012
    katılıyorum. burdan arastır sonra git dene gör uygun olanını al .

ShockWave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnşAllah günün birinde :)
    demekki yakından bakmak daha iyi oluyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------

Çok teşekkür ederim yorumun için 250r baktıgımda fotograflarda tabı görünüşü hoşuma gıtmedı gıdıp bı bakmayı dusunuyorum bıde şu sorunum var boyum 1.85 uzunum mesela onceden cbr 125 kullanmıştım boyumdan motor kucucuk kalıyodu bı sorun olurmukı 250 r da

Motosikleti
    Çalındı almayı düşünmüyor
    Merhaba, Kardeş ben direk atra geçmicem sopada atmıcam R1 al alma demiyoz tamam 9 milyara buldum temiz R1 (ÇOK ZOR İMKANSİZ) Buldun diyelim ha geçtin basina ? 125 benzemez bas debrıaj at vites 1 aşagı tamam birak debrajı git git git eğer çok sanslıysan 1 hafta kaza yapmassın ama kendi canini malini başkasinin canini aileni düşünüyosan YAMAHA YFZ 125 Önerrim çok hoşuma gider ama been HONDA INNOVA 125 Kullanıcıyım HONDA üstüne motor tanımam ama kawasaki alma satarken zorluk kawasaki pahali oldugu için kimse almak istemiyor

Yinede sen bilirsin ama dedigi gibi al 250-125 veya gezz dolaş hayatta kal tabiki NOT DUYURU DİKKAT: İLK ÖNCE KORUMALARINI AL Kİ HEM AİLENİ HEM BİZİ ÜZME HİÇ BİR MOTORCU KARDEŞİMİZİN CANI YANMASINI İSTEMEYİZ TANIMASAKDA İÇİMİZ ACIR YANI AMA DEDİGİM GİBİ EĞER KENDİNİ DÜŞÜNMÜYOSAN HEMEN GİT AL R1 AMA VİTES KARIŞTIRDIGIN AN ÖLDÜGÜN GÜNDÜR

Motosikleti
    r1 den geçtim zaten honda cbr 250 r ve kawasaki 250 r arasında kaldım boyum uzun oldugu için 125 altımda kayboluyo gıbı gözüküyo o yuzden 125'i sildim 1.85 boy

EmrE_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    o boya enduro yakışır kawasaki klx 250.tutturdun kawa, al sana kawa

Motosikleti
    o tarz düşünmüyorum bu boya başka yakışan varmı tercihin

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

yzf 125 benımde listemın başındaydı fakat boyum uzun olunca motor kucuk kalıyo altımda yani honda 125 r da böyleydi yamahadada öyledir dıye düşünüyorum

EmrE_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    valla dostum o boya racing hariç herşey yakışır cbr 250 nin haricinde de başka racing te hiç rahat edemezsin. cruiser düşünür müsün?

Motosikleti
    cbr 250 olabılırde işte bi test etmeye gidicem inşAllah boy nasıl olacak dıye yada boy kısaltcak bışey söyleyin :D

xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Arkadaşım boyun uzun olduğu için motosiklet altında biraz küçük durabilir. Ki bu görüş de kişiden kişiye göre değişecektir. Ama sen yine de iyice tecrübe kazanmadan 600'lük makinelere yanaşma bence.
    Motor adamın altından kaçıyor resmen. 250'lik makinelerde iyice pişmek lazım bence. (Tabi doğal yetenekli, direkt 600'lük alıp ustaca kullanan arkadaşlar alınmasın bu mesajıma.)

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)