selam oregon ATC9K modeli aksiyon kamera aldım araca deneme amaclı monte ettim kücük bir video çektim beyeninize sunuyorum kalın sağlıcakla
selam oregon ATC9K modeli aksiyon kamera aldım araca deneme amaclı monte ettim kücük bir video çektim beyeninize sunuyorum kalın sağlıcakla
Sanirim genis aci kayit yapiyor yanindan gecen araclarin plakasi secilmiyor yada yol tabelasindaki kocaman yazilar da ayni sekilde netlik falan guzel gorunuyor ama genis almasindan kaynakli kamera detaylari netleyemiyor guzel hayirli olsun fiyati falan nedir nereden aldiniz
Kamera başarılı bir çekim yapmış fakat, motosiklet sürücülerinin korkulu rüyası bir otomobil şoförüsün
Motosikletli olmaya gerek yok Viraj alırkenki ford ben olsam hemen sağa çeker mangal yakardım arkadaş mümkün olabildiğince uzaklaşsın diye
Çevrendeki araçların dikkatleri sayesinde birsürü kaza ucuz atlatılmış. Bikaçkez sabit çizgiye (yani duvara) bindiriyorsun... biraz dikkat abi
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
harbi aksiyon varmış. 96 saniyede 3 tane hata.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
allah allah ben niye hiç bi farkındalık görmedim gayet normal sürmüş işte video değişti de bizim mi haberimiz yok
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
selam ben aynı zamanda sym gts 250 evo sahibiyim kamerayı zaten motosiklet için aldım aynı zamanda motosiklette kullanıyorum deneme amaçlı aracıma taktım ilerki günlerde motosiklet çekimlerimi paylaşıcam kal sağlıcakla
hatalarını söyleyince bak nasıl da üç maymunu oynuyor kamera sabitleniyor mu kaska? titreşimde çekim nasıl onları da test eder misin?
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
selam ferdinandd kardeş sen bir aksiyon kamerası al çekim yap sonra seyret hayretet kal sağlıcakla
Bende bir hata göremedim. Birkaç kişi fark ettiğine göre, demek ki bizde de var trafik canavarlıgı...
selam serdar 37100 kardeşim kamerayı gittigidiyor.com sitesinden aldım 450 tl 6ay taksitle kal sağlıcakla
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------
selam phradrel kardeşim kamera öncelikle amerikan malı benim çektiğim video deneme amaclı cekim seni yanıltmasın arabaya telefon tutucu ile tutturdum bunun için titreme yapıyor kal sağlıcakla
Hata 1 - dakika 0.36 : öyle bir sollama şekli yok. gri fordu solluyor, sonra önünde geçiyor, arada anca bir araba boşluk var ama, demekki sıkıştırıyor. Ayrıca o ford otobüsmü bekliyor orada, kırmızı arabanın arkasından gayet normal devam ediyor işte, 2 saniye kazanmak için yapılacak iş değil. Bu çok sık yaşandığı için normal geliyor artık gözümüze ama benim en çok sinir olduğum olaylardan birisidir, inadına yol vermem hatta.
Hata 2 - dakika 1.20 : anayola çıkacakken birden sağa kırarak yanyoldan devam ediyor. eminimki o an sinyalini vermiş ve aynadan arkadasını kontrol etmiştir
Hata 3 - dakika 1.25 : direksiyonu hafif sola çevirerek çizgisini kaybediyor ve bariyere iyice yaklaşıyor, zaten e5in şeritleri daracık. anlam veremediğim bir hareket.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)