Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Venom v-85 xpro mont nasıldır?

REKLAM ALANI
    sahkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam beyler;
    ikamet ettiğim şehirde orta ölçekli bir moto aksesuar dükkanından 150 nakite venom v-85 aldım acaba iyi denk getirdim mi demeliyim.

http://www.motosikletaksesuarlari.co...YAH_831.html#0

kullanan ve bilgi sahibi olanların yorumlarını rica ediyorum.fiyat sizce iyi mi?
    Önemli olan neye bindiğin değil,rüzgarı nasıl hissettiğin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Şans ya bende ekipmanlarımın incelemesini yazacaktım. Kısaca şöyle diyeyim, bu montla Tunceli Pülümür'de önümde kar küreme aracı çalışırken ben arkasından seyrettim. Hiçbir şekilde üst kısımdan üşümedim. Çok kaliteli bir o kadarda güzel bir mont. Ancak omuzları sürekli kapılara sürtüyorum, çok genişler

1-2 kare

fotolar çok güzel.sevindim iyi bir ürünü galiba ilk defa ucuza aldım.Tekerin düz bassın dostum.

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı sahkaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fotolar çok güzel.sevindim iyi bir ürünü galiba ilk defa ucuza aldım.Tekerin düz bassın dostum.
    Yanlız yağmurda binmeyecekseniz içindeki naylon astarı çıkarın yoksa aşırı terleme yaptırabilir. Ben yelek astarı ile kullanıyorum sadece. Rüzgar geçirmiyor ve hava alabiliyor, terletmiyor..
    sahkaya bunu beğendi.

Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlız yağmurda binmeyecekseniz içindeki naylon astarı çıkarın yoksa aşırı terleme yaptırabilir. Ben yelek astarı ile kullanıyorum sadece. Rüzgar geçirmiyor ve hava alabiliyor, terletmiyor..
    aklımda olsun.şimdilik hiçbir şekilde hava almamasının tadını çıkartıyorum.sabah erken saatlerde işe giderken mahvoluyordum resmen

Venomun politikası bence çok güzel ederi neyse o fiyat politikasındalar görünüş olarakta şık bir marka bence.
    sahkaya bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj dominar
    bu montu araştırıyorum. bir eksisi var mı? aynı paraya tavsiye edebileceğiniz bir mont var mı? bütçe 400 tl ye kadar çıkabilir

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Alıntı seyyah27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu montu araştırıyorum. bir eksisi var mı? aynı paraya tavsiye edebileceğiniz bir mont var mı? bütçe 400 tl ye kadar çıkabilir
    Sık dişini 150 daha koy ekstra knox korumasıyla birlikte revit jupiter al derim mevsimlik. Ben memnunum. Uygun fiyatlı bir şeyler alınacaksa da prohel vs hikaye venom tek geçilir, fiyatına göre çok iyidir.

@yusufozugenç

Bahsettiğin montu istanbul da nereden bakıp alabiliriz? Beğendim ve denemek istiyorum.

VlknDnmz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 250l>cbr250r>Tvs apache150>Wind hunter150
    Alıntı ahmetaky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @yusufozugenç

Bahsettiğin montu istanbul da nereden bakıp alabiliriz? Beğendim ve denemek istiyorum.
    Özen motor eminönü veya kızıltoprak...
    Eminönünde pazarlık şansınız daha yüksek...
    Revit Apollo kullanıyorum bende daha önce çeşit çeşit mont kullanmıştım en memnun olduğum revit...

ahtand123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS TİTANİC 150-BAJAJ PULSAR RS 200
    başka kaliteli ve spor mot tavsiyesi varmı fiyatı bu modele yakın ?

VlknDnmz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 250l>cbr250r>Tvs apache150>Wind hunter150
    Alıntı ahtand123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başka kaliteli ve spor mot tavsiyesi varmı fiyatı bu modele yakın ?
    Deri severseniz daha uygun fiyata
    Bu mont da iyidir fiyatı çok uygun
    http://www.motomaxonlineshop.com/main/default.asp

Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Ben şirinevler hudsondan aldım. Sırtındaki ekstra korumayı da motomaxten aldım yan mağaza. Yalnız hudsondaki adamın esnaflığı rezalet, ne ilgi var ne bi hoşgaldin. Denemek istediğin ürünü zorla çıkarttırıyorsun. Her şeye pazarlık payı koyuyor. Söz ettiğim montun fiyatını 550den açıyor. 510 falan verirsin sıkı pazarlık et. 500e bıraktırmaya çalış. Sırt korumasını getiririm diyor ama öyle bi esnaftan alışverişe gerek yok. Yandaki motomax knoxun türkiye distribütörü. Sırt korumasına 60 tl istedi malesef barkot usulü çalışıyorlar pazarlık yok. Aynı sırtlık feyizoğlunda kadıköyde falan 40 tl civarı ama ordan almaya kalksan yakacağın benzin zaman vs dersen aynı paraya geliyor. Zaten motomaxin esnaflığını ilgisini de çok beğeniyorum. Bi zamanlar bir kaç eleman yüzünden sıkıntılıydı ama onları şutlamışlar sanırım şuan çok güzel. Volkan'ın söylediği mağazalardan da bir fiyat alın belki daha uygun bulursunuz, hem de hudsondan iyi esnaf olur. Sırtlığını bulamazsanız dediğim gibi motomaxte bulunuyor her zaman onun herhangi bir şubesinden bulursunuz. Montun içinde zaten ince bir koruma var ama bir knox değil. Omuzlar ve dirseklerde knox korumalar standart o şekilde geliyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------

Alıntı VlknDnmz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Deri severseniz daha uygun fiyata
    Bu mont da iyidir fiyatı çok uygun
    http://www.motomaxonlineshop.com/main/default.asp
    Kushitanileri ben de inceledim fakat pek güven vermedi, kalite hissi alamadım. Satıcı da yağışlı havada da kullanacaksan deri bakma deri yağmuru sevmez dedi. Ayrıca tekstil montları da yıkamak için şöyle bir tavsiye verdi. Leğende bu renkliler/siyahlar için olen sıvı deterjanlarla montun rengine göre hangisi uygunsa suya bas dedi. Makine yıpratır, çabuk eskitirmiş. Kuru temizlemeye de verilir ama o da ekstra bir masraf. Çıkmayan bir leke olmadıkça sıvı deterjanlı suya basmak mantıklı geldi
    VlknDnmz bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj dominar
    hocam revit 550-600 tl arası fiyat olarak çok fark var.

Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Alıntı seyyah27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam revit 550-600 tl arası fiyat olarak çok fark var.
    Bunlar internet fiyatları. Yüz yüze pazarlık çok şey değiştirir. Ben mevsimlik revit jupiteri 510 liraya aldım. Kayalar motorda 450 tl ama xl beden kalmamıştı. tarmac air ve mevsimlik modeller mevcut

Crocuta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 135 MH Drift
    Alıntı sahkaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aklımda olsun.şimdilik hiçbir şekilde hava almamasının tadını çıkartıyorum.sabah erken saatlerde işe giderken mahvoluyordum resmen
    Bu mont 4 mevsimlik mi hacı?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)