Benimde aküm öldü ama alacak gücüm allaha şükür var.İnşallah ihtiyacı olan birisine gider.Tebrik ediyorum sizi.
Benimde aküm öldü ama alacak gücüm allaha şükür var.İnşallah ihtiyacı olan birisine gider.Tebrik ediyorum sizi.
HONDA
hepinize teşekkür ederim.benim motorun aküsü çok iyi şu anda elimde duracağına bir arkadaşımın işine yarasın. İnsanın elinde olmayabilir.Yemin ederim elimde olsun sahibinden hibe drift diye başlık açarım. cennetin kapısını ilk cömertler açacaktır.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
tebrik ederim.bu dayanışma güzel.ben de de havalı korna var,apaçi işi diye aldığımda söktüm hemen.ama bu tarzı seven varsa özel mesajdan ulaşabilir.
Önemli olan neye bindiğin değil,rüzgarı nasıl hissettiğin
Tebrikler. Bence bu üyeler mt tarafından onur üyelisi yapılmalı.
Bir gün hepiniz ölceksiniz biz hızlı olanı seçtik.
Dostum tebrik ederim . Umarım ihtiyaç sahibi bir arkadaşa gider...
Önce emniyet, sonra hareket...
işte motorcu ruhu tebrik ederim.kargo ile ugraşmadan yakınında kime ihitiyaç varsa ona vermen uygun olur
Benimde aracın aküsü ölü bu olurmu
tebrik ederim güzel davranıs inş ihtiyac sahibine ulasır..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Motorumun aküsü tamamen bitik, benide listeye koyarsanız çok sevinirim.
Helal olsun Mustafa sana inşallah ihtiyaç sahibi bir arkadaşa gider...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
Helal olsun Mustafa Kardeş Gerçekten İhtiyaç sahibi birine gitmesi dileğiyle
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
bugünlerde elinde fazla olanı hibe edenlerin sayısı arttı ben de düşünmeye başladım acaba bende de bişeyler var mıydı diye
şaka bir yana gerçekten takdir edilecek bir davranış helal olsun
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
mustafa şimdi seni mi tebrik etsem...yoksa seni yetiştiren anne babayımı kestiremedim...en iyisi hepinizi tebrik ediyorum...sağlıcakla kal...
arkadaşlar iş yerimdeki bir arkadaşıma aküyü talep eden arkadaşların nicklerini yazarak kurayı çektirdim. ve sonuç zaferkarizma arkadaşım çıktı. kendisine kargoyu gönderiyorum. ilgi ve alakalarınız için hepinize teşekkür ederim.
özelden adresini gönderirsen kargoyu mümkün olduğunca hızlı ulaştırıyım.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)