çorbada tuzum olsun. Bir adımda benden 12v 7a kuru akü (ücretsiz)
Reklamlar
-
vazgeçilmez tutkum mt dostlarım merhaba
İhtiyaç sahibine ücretsiz vermek üzere 12v 7a kuru akü elimde mevcuttur. Gerçekten ihtiyacı olan bi kardeşime ağabeyime cumartesi günü gönderebilirim. Diğer arkadaşların yaptığı gibi bende kura çekersem haksızlık olmaz diye düşünüyorum.
akü ağır olduğundan kargo parası fazla tutar, bir güzellik daha yaparak kargo parasınıda ben karşılıyorum. İlgilenen arkadaşlar ulaşırlarsa cumartesi günü gönderebilirim.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Reklamlar
-
Tebrik ederim.İnş ihtiyaç sahibine gider.
-
Tebrikler
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
-
Forumda hibe bölümü açılmasını talep ediyorum. Aynı zamanda bu bölüm göz önünde oldukça bu tarz destekçilerin ve desteklerin sayısı artacaktır.
Tebrik ederim..
-
kargo parasının da sizin karsılamanız gercekten cok iyi ins ihtiyac sahibine gider
-
Milli Piyango İdaresi forumu mühürleticek en son :D İzinsiz çekilişler arttı İhtiyacı olana gider umarım. Ancak listeye adını yazdıracaklar için çok büyük sorumluluk.
-
yemin ederim tam motoruma ihtiyacım olan bir akü hocam.hocam bana gönderirsen çok memnun olurum.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Bu sabah motoru 3 defa vurdurarak gelebildim işe. 1inde ışıklarda polis ile göz göze idik
AKü bitmiş. Nasıl bitmiş anlamadım...
Başlığı görünce de girmeden edemedim
Eğer denk gelirse böyle bir akü çok makbule geçer ama öyle aman aman da parasız değilim. Zaten kim okadar muhtaç o da ayrı bir konu
Çekilişe katılayım yani ama aküsüzlükten can vermek üzere olan biri varsa çekilişsiz kurasız ona yolla gitsin
hepinize ilginiz için teşekkür ederim. kardeşim adını yazdım. temennimiz ihtiyacı olan bi kardeşime ağabeyimize gitmesi.
-
yönetime duyrulur cihan54 arkadaşımızn da dediği gibi böyle bir bölüm açılsın adı da şöyle olsun ihtiyacın yoksa ver, ihtiyacın varsa al
-
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
yemin ederim tam motoruma ihtiyacım olan bir akü hocam.hocam bana gönderirsen çok memnun olurum.
sizinde adınızı ekledim.
-
Bu güzel davranışınızdan dolayı tebrik ediyorum sizi
-
astorojna adlı üyeden alıntı
sizinde adınızı ekledim.
Çok teşekkür ederim.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
Tebrikler örnek davranışların artması güzel
-
Hibe için bende müracaat ediyorum.
-
bardaktan adlı üyeden alıntı
Hibe için bende müracaat ediyorum.
tamam dostum sizinde adınızı ekledim.
1:synaur
2:zaferkarizma
3:dgntrkn
4:bardaktan
-
Tebrikler umarım suistimal edilmez bu tür yardımlar benim ihtiyacım yok ama ihtiyacı olan birine gitmesi dileğiyle
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
motorcu dayanışması budur işte
-
Büyük sevap, maşallah. Bu tarz yardımların artması imrendirici. İnşallah ileride benim de bu tarz yardımlarda bulunabileceğim bir şey olur
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)