Revit Comet Eldiven M Beden ihtiyaci olana ucretsiz yollayacagim
Reklamlar
-
Arkadaslar hepinize iyi geceler.Bugun SonpoL 'Soner' arkadasimizin yaptigi ornek davranis adina kendisine tesekkur ediyorum oncelikle.Sonerin konusunu gordukten sonra benimde aklima kullanmadigim eldivenim geldi bos bos odamda bana bakicagina ihtiyaci olan bir arkadasimiza gitsin.Yazin motorla yaptigim kaza sonrasi motorumu tum ekipmanlarimi satmistim bir bu eldiven kaldi.Motor hayatim bittiginden bir daha kullanmak gibi bir sansimda olmayacak.Bi ara satmaya niyetlendim hatta burdan bir arkadaslada konustuk ama boylesi daha makul olacak gibi.
Konuyu pazar gecesi actigim icin gormeyenler olabilir yarin aksama kadar gercekten ihtiyaci olan arkadaslar bana ozel mesaj atarsa bende soner arkadasimizin yaptigi gibi cekilisle cikan arkadasimiza yollarim.eldiven revit comet modeli 130 tl piyasasi.eldiveni gonderecegim arkadas sadece kargo parasini oder o kadar.telefondan girdigim icin fotograf koyamiyorum
Tek istedigim kazanan arkadasin benim icin birdaha motor alabilmem adina bi hayir duasi ederse guzel olur
Reklamlar
-
-
-
Sizi de SonpoL gibi kutluyorum. Doğru bir davranış.
-
reis007 adlı üyeden alıntı
bende eldiven ve buff bakıyordum, bana çıkarsa sevinirim
Adinizi yaziyorum hocam
-
benide yazın lütfen kask olmadı bari eldiven olsun
-
Kardeşim tebrik ederim . umarım ihtiyaç sahibi birine gider ve güle güle kullanır. Diğer arkadaşların da bu tip davranışlar sergilemesini bekliyoruz.
Saygılar.
Önce emniyet, sonra hareket...
-
benide yazarsanız sevinirim kask çıkmadı kısmet değilmiş belki bu olur
-
benıde yazarsan cekılıs ıcın sevınır hayır dualarımı eksık etmem
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
yazlık eldivenimin sağ teki kaybolmuştu. bende adayım yani
ayrıca bende de kullanmadığım kışlık eldiven var. bende onu isteyene yollayayım.
-
1)reis007
2)ogzcngdk
3)ÖZALTİN
4)ugrgnr
5)ertugrul66
6)salcano_7946
7)RunemagicK
8)aksoyy
9)emrb
10)Sepetcioglu
11)speed_dream
Mesajlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar suan liste bu
-
Zippo's adlı üyeden alıntı
Yazin motorla yaptigim kaza sonrasi motorumu tum ekipmanlarimi satmistim bir bu eldiven kaldi.Motor hayatim bittiginden bir daha kullanmak gibi bir sansimda olmayacak.Bi ara satmaya niyetlendim hatta burdan bir arkadaslada konustuk ama boylesi daha makul olacak gibi.
geçmiş olsun.kaza nasıl olduda motor hayatını bitirdin.açtığın konulara baktım göremedim.kısaca anlatır mısın acaba ?
-
Kazanızdan dolayı geçmiş olsun ben de eldiven arayışı içindeydim kısmet bakalım.
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
emrb adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun.kaza nasıl olduda motor hayatını bitirdin.açtığın konulara baktım göremedim.kısaca anlatır mısın acaba ?
Tesekkur ederim.Yazin talihsiz bi kaza yasadim tuzla da biraz hizli seyir halindeydim viraja bilincsizce girdim karsima araba cikinca vurmamak icin kaldirima ciktim takla attim dizim omzum elim ezildi 1 ay yuruyemedim.Suan Allah a sukur saglamim.Ailem kazadan sonra daha motosiklet dedirtmiyo bende vazgecemiyorum ama yapicak bisey yok
-
Gerçekten takdire şaiyan,benim de eldivene ihtiyacım vardı yazarsan sevinirim,umarım en çok ihtiyacı olana gider ;)
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
1)reis007
2)ogzcngdk
3)ÖZALTİN
4)ugrgnr
5)ertugrul66
6)salcano_7946
7)RunemagicK
8)aksoyy
9)emrb
10)Sepetcioglu
11)speed_dream
12)psyche
13)ReiZzZ
14)dgntrkn
15)serdar37100
-
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
benimde ihtiyacım var eklersen sevinirim geçmiş olsun inşallah tekrar dönersiniz aramıza
-
Söz bende atanınca buradan bir arkadaşa eldiven alacağım, adağım olsun
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
Beni de eklersen sevinirim kardesim icin ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)