dile getirmek istediklerimi söyledim konuyu açan arkadaş saygısızlık ettiğimi düşünüyorsa kendisinden özür dilerim yaptığın bana göre yanlıştı hepsi bu doğru olduğunu düşünüyorsan ismini sildirmeseydin
dile getirmek istediklerimi söyledim konuyu açan arkadaş saygısızlık ettiğimi düşünüyorsa kendisinden özür dilerim yaptığın bana göre yanlıştı hepsi bu doğru olduğunu düşünüyorsan ismini sildirmeseydin
Orada ismimin geçmesine tek içerleyen sen de olsan listede ismi yazan diğer arkdaşların kafalarının takılmasını istemedim ve sildirdim.
www.motorumla.net
İçerlemişsin işte kabul et, maaşıma kadar girmişsin. (sana neyse?)
www.motorumla.net
maaşını bilmiyorum sadece bir örnek verdim konu gerçekten çok uzadı ben sadece yanlış olduğunu düşündüğüm için tepki gösterdim kırdıysak kusura bakma
Masamıza oturan biri olmasaydın iplemezdim, ama garip geldi doğrusu. Neyse bol şans millet.
www.motorumla.net
öncelikle çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda ailenle birlikte bu yaşadıklarınızı atlatırsınız ve motosiklet sahibi olursun.
Bu gün sonpol ün konusunu da görmüştüm. Helal olsun ikinize de. Böyle insanların olduğu bi forumda olmak gerçekten mutluluk verici
Beni de ekleyebilirseniz memnun olurum..
Ayrıca geçmiş olsun. En kısa zamanda motor üzerinde görmek dileğiyle...
--ULAŞIM=BİR YERDEN DİĞERİNE EN GÜVENLİ ŞEKİLDE GİTMEKTİR.--
(HIZLI VEYA HAVALI DEĞİL)
iyi günler eldivenimin parmakları açıldı bi kaç yerden bende bakmaya başladım hayırlısı listeye yazarsanız sevinirim
inşallah dilediğiniz motora kavuşursunuz çok zor bi durum ben her dua edişimde bunu tüm motorseverler için söylüyorum çünkü ben bu çileyi ehliyet aldıktan sonra 2 yıl yaşadım =)
Öncelikle geçmiş olsun. En kısa zamanda motor üzerinde olursunuz inş Beni de listeye eklerseniz sevinirim.
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Eldiven çekilişi var dediler geldik
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Gerçekten gönlü zengin birisi Zippo's. Zamanında para ile bana satmadıi, şimdi hediye ediyor
Umarım ihtiyacı olan birine gider
1)reis007
2)ogzcngdk
3)ÖZALTİN
4)ugrgnr
5)ertugrul66
6)salcano_7946
7)RunemagicK
8)aksoyy
9)emrb
10)Sepetcioglu
11)speed_dream
12)psyche
13)ReiZzZ
14)dgntrkn
15)serdar37100
16)brocks
17)Tsubasa
18)6PaTLaR
19)ahmet93
20)marakesh45
21)motosev2
22)TheArcheus
23)hayat2teker
24)Atakan.Ş
25)serkan88
26)cd0345
27)fastturkish
28)TheAzReaL07
İyi dilekleriniz icin hepinize tsk ederim
1)reis007
2)ogzcngdk
3)ÖZALTİN
4)ugrgnr
5)ertugrul66
6)salcano_7946
7)RunemagicK
8)aksoyy
9)emrb
10)Sepetcioglu
11)speed_dream
12)psyche
13)ReiZzZ
14)dgntrkn
15)serdar37100
16)brocks
17)Tsubasa
18)6PaTLaR
19)ahmet93
20)marakesh45
21)motosev2
22)TheArcheus
23)hayat2teker
24)Atakan.Ş
25)serkan88
26)cd0345
27)fastturkish
28)TheAzReaL07
29)DünküÇocuK
30)cyberdanger
Tebrikler, çok güzel hareketler bunlar
Bende de birşeyler olacaktı. Onları toparlayıp vakit bulduğumda ihtiyacı olana göndereyim bari.
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)