1)reis007
2)ogzcngdk
3)ÖZALTİN
4)ugrgnr
5)ertugrul66
6)salcano_7946
7)RunemagicK
8)aksoyy
9)emrb
10)Sepetcioglu
11)speed_dream
12)psyche
13)ReiZzZ
14)dgntrkn
15)serdar37100
16)brocks
17)Tsubasa
18)6PaTLaR
19)ahmet93
20)marakesh45
21)motosev2
22)TheArcheus
zippo's dostum benide yazarsan memnun olurum zira kask aldım ama eldivenim hala yok normal iplikli eldiven kullanıyorum şuanda
Kurayı nasıl yapacaksınız onu merak ettim şimdi ben.
Bu arada çok geçmiş olsun tekrardan.
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
BENIDE YAZARSANIZ SEVINIRIM
Konuyu açan arkadaşı örnek davranışı yüzünden kutlamakla birlikte,
bedava sirke baldan tatlıdır hadisesine güzel bir örnek olmuş listeye bakınca.
Neyse kalp kırmayalım, onlar kendilerini bilir.
İnşallah gerçekten ihtiyacı olan ve ihtiyacını karşılamak için maddi imkanı olmayan bir arkadaş nasiplenir.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
BU ARADA SIZINLE TANISMA FIRSATI OLMADI AMA BI KAC KERE BOSTANCI CIVARINDA GORDUM GALIBA SENI HOCAM SUOMY KASK VARDI GALIBA
1)reis007
2)ogzcngdk
3)ÖZALTİN
4)ugrgnr
5)ertugrul66
6)salcano_7946
7)RunemagicK
8)aksoyy
9)emrb
10)Sepetcioglu
11)speed_dream
12)psyche
13)ReiZzZ
14)dgntrkn
15)serdar37100
16)brocks
17)Tsubasa
18)6PaTLaR
19)ahmet93
20)marakesh45
21)motosev2
22)TheArcheus
23)hayat2teker
Aynen öyle hocam,vardı bi aralar
Ihtiyac olarak goruyorsa takar konu nereye geldi
sen benim ne demek istedigimi anladin mi bilmiyorum 130 liralik bir eldiven
iyi motora binen adamin eldiven ihtiyaci olabilir ama ac gozlu degilse durumu musaitse bu eldivene talip olmaz eger kendi icin degil bir ihtiyac sahibi icin istiyorsa bilemem
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
Ihtiyac kelimesinin sozluk anlami bu evet ama burda soylenilen o degil sabancida sabah kahvaltida ekmek yeme ihtiyaci duyuyor bedava ekmek kuyruguna girmesi mantiklimi
arkadaslar genelleme yapmayalım oyle ınsanlar varkı o zengınlıkte cbf e bınen ve oyle ınsanlar varkı tutku ıcın 4 ,5 yıl kredı odeyen yanı demek ıstedıgım ılla buyuk makınası var bunun parası vardır olucu bı eldıven kovalıo gıbı laflar etmeyelım
yazlık eldivenim var ihtiyacım yok.
yazlık eldivenim yok ihtiyacım var.
konu bu kadar basit hayır kurumuna dönüştürmenin mantığı yok 130 liralık eldiveni 90 model scooter sahibi yada köşede ki sucu da çalışan çoçuğa vermek yerine
değer kıymet bilen teşekkür etmesini bilen birine vermek daha mantıklı .
Çocuğada birgün yemek ısmarlanır yada cebine harçlık konur
Lütfen uzatmayalım arkadaşlar kendi isteğiyle inzell abi listeden çıktı zaten konuyu ilk açtığımda mesaj atmıştı.Tam olarak ihtiyaç meselesini gözden kaçırmış olabilir.Hemen sonrasında kendi mesaj atıp ismini sildirdi böyle muhabbetlere girmeye gerek yok.
Arkadaşımın işine yaramadığı eldivenine bana da verebilirsin diye gayet normal bir şekilde mesaj attım. Aynı, durumu olduğu halde boşuna para vermesin diye cruiser motosiklet aksesuarlarımı verdiğim gibi... Ben olaya bu yönden baktığım için Zippo's'a söylemiştim.
İlk mesajdan sonra çekilmiştim zaten. Neyse bu da benden gelsin: http://www.motosiklet.net/forum/konu...iz-kondom.html
www.motorumla.net
ben isim vermedim rencide etmemek için bu yaptığın terbiyesizlik benim gözümde bunu dile getirdim
Keşke arkadaşın konusunu hiç etmeden önce bir defa daha düşünseydin. Bize görede senin yaptığın terbiyesizlik, ama dile getirmek gibi bir derdimiz yok. Yeni garajımız sana çok yakın, Harem'in üstünde. Dile getirmek istediğin başka şeyler varsa beklerim.
www.motorumla.net
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)