Revit Comet Eldiven M Beden ihtiyaci olana ucretsiz yollayacagim
Reklamlar
-
Zippo's ihtiyac sahibi derken ne demek istedin tekrar aciklarmisin eldivene ihtiyaci olan herhangi birimi misal x kisi 5bin lira maas aliyor ama yaza eldiveni yok bu kisiye cikarsa ???
Reklamlar
-
Zippo's adlı üyeden alıntı
Tesekkur ederim.Yazin talihsiz bi kaza yasadim tuzla da biraz hizli seyir halindeydim viraja bilincsizce girdim karsima araba cikinca vurmamak icin kaldirima ciktim takla attim dizim omzum elim ezildi 1 ay yuruyemedim.Suan Allah a sukur saglamim.Ailem kazadan sonra daha motosiklet dedirtmiyo bende vazgecemiyorum ama yapicak bisey yok
Geçmiş olsun hocam Allah korumuş yine, atlatmışsınız zorda olsa, Allah hiç kimseye vermesin.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
Guzel davranis.
Tebrik ederim.
-
Koruma ekipmanı candır. en az 2 sene yatacaksa iyi düşünmüşsün zippo
-
xanka adlı üyeden alıntı
Zippo's ihtiyac sahibi derken ne demek istedin tekrar aciklarmisin eldivene ihtiyaci olan herhangi birimi misal x kisi 5bin lira maas aliyor ama yaza eldiveni yok bu kisiye cikarsa ???
Hocam konuda ilk mesajımda yazdığım gibi inşallah gerçekten ihtiyacı olan,almaya şuan için durumu olmayan bir arkadaşımıza gider.İsmini yazdığım herkesi tek tek tanımadığım için bişey diyemiyorum ama hepsinin samimiyetine inanıyorum.Koruma ekipmanları hangimiz için olursa olsun şart.
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
yazlık eldivenimin sağ teki kaybolmuştu. bende adayım yani
ayrıca bende de kullanmadığım kışlık eldiven var. bende onu isteyene yollayayım.
cingenlik gibi olmasın ama :D bedeni ne kışlık eldiven hiç alasım gelmiyor :D
-
Eldiven budur arkadaşlar.
-
Zippo's adlı üyeden alıntı
Hocam konuda ilk mesajımda yazdığım gibi inşallah gerçekten ihtiyacı olan,almaya şuan için durumu olmayan bir arkadaşımıza gider.İsmini yazdığım herkesi tek tek tanımadığım için bişey diyemiyorum ama hepsinin samimiyetine güveniyorum.Koruma ekipmanları hangimiz için olursa olsun şart.
zippo's cok az kisinin yapacagi bir sey yapiyor firsatci arkadaslara sesleniyorum ayiptir ayip
Kardesim sana benden tavsiye bir iyilik yapiyorsun tam yap 10 dk ayir cekilisten once katilan kullanicilarin son actigi konulara bi goz gezdir belkide gerek kalmadan erdemli bir davranis sergileyip kendisi cekilir
-
Geçmiş olsun. Sizin için en hayırlısı ne ise, o olsun inşallah.
Bende büyük bir kaza yapsam, bir daha motosiklet aldırmazlar.
Çünkü yedi sülalem motosiklet kullanmama karşı. Zaten hepi topu 100 cc 250 cc alsam ne yaparlar kim bilir...
-
Bnide yazabilme imkanin varsa cok sevinirim dostum
-
1)reis007
2)ogzcngdk
3)ÖZALTİN
4)ugrgnr
5)ertugrul66
6)salcano_7946
7)RunemagicK
8)aksoyy
9)emrb
10)Sepetcioglu
11)speed_dream
12)psyche
13)ReiZzZ
14)dgntrkn
15)serdar37100
16)brocks
-
xanka adlı üyeden alıntı
zippo's cok az kisinin yapacagi bir sey yapiyor firsatci arkadaslara sesleniyorum ayiptir ayip
Kardesim sana benden tavsiye bir iyilik yapiyorsun tam yap 10 dk ayir cekilisten once katilan kullanicilarin son actigi konulara bi goz gezdir belkide gerek kalmadan erdemli bir davranis sergileyip kendisi cekilir
İhtiyacı olanlar denmiş,iyi motoru olupta ihtiyacı olamaz mı insanın?
-
1)reis007
2)ogzcngdk
3)ÖZALTİN
4)ugrgnr
5)ertugrul66
6)salcano_7946
7)RunemagicK
8)aksoyy
9)emrb
10)Sepetcioglu
11)speed_dream
12)psyche
13)ReiZzZ
14)dgntrkn
15)serdar37100
16)brocks
17)Tsubasa
-
audioslave adlı üyeden alıntı
İhtiyacı olanlar denmiş,iyi motoru olupta ihtiyacı olamaz mı insanın?
Iyi niyetten faydalanmak olur arkadas acik sekilde soyluyor almaya durumu olmayan birine gider insallah diye zippo's senin yerinde olsam mahalledeki sucuda calisan elemana verirdim
-
Ben motor veren olunca yazdıracam lısteye ismimi
-
beni de listeye eklerseniz sevinirim. Öğrenciye çok makbul olur.
-
1)reis007
2)ogzcngdk
3)ÖZALTİN
4)ugrgnr
5)ertugrul66
6)salcano_7946
7)RunemagicK
8)aksoyy
9)emrb
10)Sepetcioglu
11)speed_dream
12)psyche
13)ReiZzZ
14)dgntrkn
15)serdar37100
16)brocks
17)Tsubasa
18)6PaTLaR
19)ahmet93
20)marakesh45
21)motosev2
22)TheArcheus
xanka adlı üyeden alıntı
Iyi niyetten faydalanmak olur arkadas acik sekilde soyluyor almaya durumu olmayan birine gider insallah diye zippo's senin yerinde olsam mahalledeki sucuda calisan elemana verirdim
Abi emin ol önce onu düşündüm.Burda benden biraz yaşça küçük eleman var sucuda çalışıyo ehliyetide yok.Kafasında ne kask ne bişey.Kaç kere dedim gel sana bi kask alalım hep yok abi bişey olmaz ben kaskla süremiyorum diyo.Lanet olsun dedim napiyim.
-
xanka adlı üyeden alıntı
Mahalledeki sucuya eldiveni verdik diyelim kaskı kim vericek ?
-
Beni de eklerseniz sevinirim, 6Patlar gibi ben de öğrenciyim.
-
audioslave adlı üyeden alıntı
Mahalledeki sucuya eldiveni verdik diyelim kaskı kim vericek ?
Onuda ben vericem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)