hayırlı uğurlu olsun
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
kazanan arkadaşa hayırlı olsun zippo's dostumuzada teşekkürler...
Hayirli ugurlu olsun arkadasa insallab bedeni olur
Kazanan; Zippo's un iyi niyetidir. Tebrikler..
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Aonal arkadaşımız henüz çekiliş yapılmadan şu mesajı atmıştı
Kardeşim ben eldiven için adımı yazdırmıştım evleneceğim için kredi çektim o yüzden alamıyordum ama şunu söyliyim yalan söylemiş gibi rahatsız hissettm kendimi ,ben nişanlıma kask alcam küçük küçük atıyorum kenara eldivende alcam ona ama ikisini almam zor yani biraz zaman lazım almam için, belki benden daha çok ihtiyacı olan vardır ben nişanlıma vericem korkuyorum düşerizde bişey olur ona diye, o yüzden istemiştim istersen adımı silebilirsin,aslında ihtiyaç bnm için ama olsun benden durumu kötü olan vardır belki hiç alamayacak olan vardır ben emin olamadım vicdanen senle paylaşayım istedim sen karar ver kardeşim olurmu
Kendisine duyarlılığı için teşekkür ediyorum.mesaj attım kendisine eğer isterse çekilişi tekrardan yapabilirim
muhakkak bir eldiven almak o kadar zor değildir bir depo benzin parasına alınır hoş listede ismim yoktu zaten..
dün de dedıgım gıbı asyalı bı arkadasım adına almak ıstıyorum benım eldıvenım ona buyuk gelıyordu large.ınsallah bana cıkarda ona ulastırırım.
Arkadaşlar,aonal arkadaşımız eldivenin daha çok ihtiyacı olan birine gitmesini istedi.Gerçekten kendisine duyarlılığından tşk ediyorum.
2)ogzcngdk
3)ÖZALTİN
4)ugrgnr
5)ertugrul66
6)salcano_7946
7)RunemagicK
8)aksoyy
9)emrb
10)Sepetcioglu
11)speed_dream
12)psyche
13)ReiZzZ
14)dgntrkn
15)serdar37100
16)brocks
17)Tsubasa
18)6PaTLaR
19)ahmet93
20)marakesh45
21)motosev2
22)TheArcheus
23)hayat2teker
24)Atakan.Ş
25)serkan88
26)cd0345
27)fastturkish
28)TheAzReaL07
29)DünküÇocuK
30)cyberdanger
31)doganmizrap
32)ramizan83
33)Bolu'lu lynx
34)KeaSH-07
35)Samet Özkan
36)fearleasboyy
37)ismail_35
38)brk194
39)COMTAN
40)lonelyboy
41)zaferkarizma
42)jesus122
43)fatih545
44)rumelian
45)rapidhacker5
Kurayı tekrar yapıcam arkadaşlar
Arkadaşlar kurayı tekrarladım bir kez daha,ilk çıkan bu sefer 19)ahmet93 oldu.Kendisi özel mesaj ile bilgilerini iletirse güzel olur
Liste bayağı bi uzun İsmimi yazdırmaya bile korktum açıkçası
aonal arkadaşımızın duyarlılığını tebrik ediyorum
ihtiyaç ihtiyaçtır kime nasip olursa hayırlı olsun şimdiden artçı veya sürücü tam koruma olması lazım olduğu için arkadaşımız alsaydıda sevinirdik
en azından artçı filan demiyor değer verip alıyor arkadaşımız
bu duyarlılık konusunda hepinize teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum
ihtiyaçların belki daha ucuza uygun yolla yada daha avantajlı görülebilmesi için bilgi paylaşımı
baya uygun fırsatlar var =)
http://www.motosikletim.com.tr/kateg...nelikleri.aspx
Arkadaşlar teşekkür ediyorum kullanacak arkadaşımında kazasız belasız kullanmasını diliyorum.
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
ahmet93 arkadaşımızda şuanlık aslında ihtiyacı olmadığını söyledi ve aonal arkadaşımla tekrar konuştum düğün telaşı filan derken durumu biraz anlattı ve artık tekrar çekiliş yapmak istemiyorum açıkçası aonal nickli arkadaşımıza yollayacağım eldiveni.İyi günlerde kullanır inşallah
Arkadaşlar ben de ismimi yazdırıp forumdan çıkmıştım. Konuyu yeni gördüm ve yazılanları da yeni okudum. Zippo's arkadaşıma çok teşekkür ediyorum ama eldiveni bende kabul edemeyeceğim. Biliyorum biraz garip bir durum oldu, eldivenin benden daha fazla ihtiyacı olan birine gitmesi dileğiyle.
güle güle kullansın. duyarlı arkadaslara tesekkurler. keskı herkes boyle olabılse.
yazlık eldivenim essidi artık bende bi şans istiyorumm inaşşllah
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
Bu duyarlılıkla eldiveni kimse almayacak gibime geliyor...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)