Eski cıbır 250'ci olan soner abimi canı gönülden tebrik ediyorum.Çok doğru ve örnek olunacak bir davranış
Eski cıbır 250'ci olan soner abimi canı gönülden tebrik ediyorum.Çok doğru ve örnek olunacak bir davranış
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Listenin son hali şu şekilde:
1)_ cihangir151
2)_ semihg
3)_ Proud
4)_ emrb
5)_ Thunderwolt
6)_ GONYALI1
7)_ AYDINLI
8)_ Ufuk İnkay
9)_ KukLa13
10)_alp_tunay
11)_tr_select
12)_10SuzAsla
13)_Crayz_metin
14)_ertuğrul66
15)_serdar37100
16)_DünküÇocuk
17)_sinan08
18)_ismail_35
19)_TheAzReaL07
20)_canerol
21)_ogzcngdk
22)_cyberdanger
23)_tuem
Katılım sona ermiştir. Bu isimler arasından çekiliş yapıp, 22.00 sularına doğru bildireceğim. İyi dilekte bulunan tüm dostlarıma teşekkür ederim. Herkes ihtiyacı olmadığı veya elinde fazla bulundurduğu ürünleri çürütmek yerine böyle ihtiyacı olan arkadaşlara verirse daha faydalı olacaktır.
Saygılarımla.
Önce emniyet, sonra hareket...
Listedeki arkadaşlara bol şans, Soner beye ise teşekkürler diliyorum.
Davranışın için tebrik eder, listedeki herkese başarılar dilerim
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
ayrıyetten forma boyle heyecan getirdigniz icinde tesekkurler
Arkadaşlar sonuç belli oldu. MT Thunder Kaskımız ismail_35 isimli arkadaşımıza gidiyor. Kendisinin bilgilerine ulaştıktan sonra kaskı yollayacağım. Şimdiden güle güle kullansın .
Çekilişi elimle yazmak yerine siteden yaptım. Rakamları girip oluştur deyince çıkarıyor sonucu karşınıza.
random.org
Bu da sonucun caps'i .
Önce emniyet, sonra hareket...
İhtiyacı olan birine gitmişe benziyor Hayırlı olsun..
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Kaskın ulaşacağı arkadaşa hayırlı olsun, inşallah kaska ihtiyaç duyacağı durumlarla hiç karşılaşmaz
Soner bitanedir her konuda herkese elinden geleni yapiyor sagolsun
özel mesaj atıyorum ama sorun var galiba
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten ihtiyacı olana geldi:D
Yarında kısmetse Soner ustayla görüşeceğiz.Başta Soner olmak üzere herkeze çok teşekkür ederim.
Tebrikler İsmail kardeş Soner hocam sanada helal olsun.
Soner abi benide listeye yazarmısın ? Teşekkürler
hocam benı de yaz da asyacı bı arkadasım var kask alamıyor yarım kask takıyor ceza ıcın bu cok ıyı oldu umarım bıze cıkar.
tuhh kask gıtmıs kacırdık neyse artık
soner abi çok güzel ve yerinde bir uygulama umarım ihtiyacı olan birine gitmiştir böyle duyarlı olan insan görmek artık zorlaştı yani arada bir sitede sosyal kampanya düzenlenip ihtiyacı olanlara bir şeyler baığışlanabilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)